GOSSIP

Ο τρόμος της Έλλης Κοκκίνου σε αγώνα του Μπόγρη

Ο τρόμος της Έλλης Κοκκίνου σε αγώνα του Μπόγρη

Η Έλλη Κοκκίνου θα θυμάται για πολύ καιρό όλο αυτό που πέρασε στον αγώνα του αγαπημένου της Γιώργου Μπόγρη στη Θεσσαλονίκη


Η τραγουδίστρια έτρεχε πανικόβλητη στο γήπεδο προκειμένου να γλιτώσει από τις κροτίδες. Όπως αναφέρει δημοσίευμα περιοδικού, η τραγουδίστρια άρπαξε την ευκαιρία και ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει από κοντά τον Μπόγρη. Έτσι, βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου της Πυλαίας για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη.


Ενώ ο αγώνας κυλούσε κανονικά, ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν κροτίδες στον πάγκο των παιχτών του Άρη, δημιουργώντας πανικό στον αγωνιστικό χώρο και αναγκάζοντας το διαιτητή να διακόψει τον αγώνα για τριάντα ολόκληρα λεπτά. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου για λόγους ασφαλείας απομάκρυναν αμέσως όλο τον κόσμο από τις κερκίδες, έπειτα και απόφαση των διαιτητών, με την Έλλη να «φυγαδεύεται» κακήν-κακώς.
Η τραγουδίστρια μπήκε γρήγορα σε VIP περιοχή του γηπέδου για να γλιτώσει. Η Κοκκίνου, που δεν είχε ζήσει ξανά ανάλογα σκηνικά, ήταν εμφανώς τρομοκρατημένη και μιλούσε συνεχώς στο κινητό της. Από τις κινήσεις της αλλά και από το πρόσωπό της φαινόταν ξεκάθαρα σε πόσο άσχημη κατάσταση βρισκόταν.


Πρώτη φορά ζούσε από κοντά τα «κακώς κείμενα» των ελληνικών γηπέδων χάνοντας το χαμόγελό της. Κι αυτό μπορεί να επανήλθε όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με σκορ 56-49, αλλά η Έλλη περίμενε με αγωνία τον Γιώργο να βγει και να φύγει τρέχοντας από το γήπεδο!