Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει σε βίντεο πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Άφλεκ

Newsbomb

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ #Benifer αρραβωνιάστηκε (ξανά) και πλέον, δηλώνει έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λίγα μόνο 24ωρα μετά την είδηση ότι ο Ben Affleck έκανε πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez (ξανά), η ίδια η Λατίνα ποπ σταρ αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πρότασης του αγαπημένου της.

«Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ», είπε αρχικά η λατίνα σταρ.

Και πρόσθεσε: «Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερο σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα;» είπε αρχικά μιλώντας στους θαυμαστές της. «Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος της γης (εννοεί κάνοντας το αφρόλουτρό της), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και απλώς τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα προσπαθώντας να βάλω το μυαλό μου σε τάξη ότι αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή μετά από 20 χρόνια. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνη με εκείνον να μου λέει: “Είναι αυτό ναι;”. Είπα ναι, φυσικά αυτό είναι ναι».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί «Gigli» που απέτυχε μεν, αλλά όπως δήλωσε ο Άφλεκ στο Entertainment Weekly δεν το μετάνιωσε γιατί «συνάντησε τη Τζένιφερ η σχέση με την οποία ήταν πραγματικά σημαντική για μένα στη ζωή μου».

Ο Άφλεκ είχε κάνει πρόταση στη Λόπεζ το 2002 με ένα εντυπωσιακό ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων. Όμως το ζευγάρι ανέβαλε τον γάμο του λίγες μέρες πριν τον γάμο το 2003, εξηγώντας: «Λόγω της υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης γύρω από τον γάμο μας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ημερομηνία».

«Όταν αρχίσαμε να σκεφτόμαστε σοβαρά να προσλάβουμε τρεις ξεχωριστές νύφες-δόλωμα σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αρχίσαμε να νιώθουμε ότι το πνεύμα αυτής της πιο ευτυχισμένης ημέρας της ζωής μας θα μπορούσε να διακυβευτεί. Νιώσαμε ότι αυτή που θα έπρεπε να ήταν μια χαρούμενη και ιερή μέρα θα μπορούσε να χαλάσει για εμάς, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας» τόνιζαν.

Τον Ιανουάριο του 2004 χώρισαν και οι φήμες για την επανένωσή τους οργίασαν όταν ο θρύλος του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ τερμάτισε τον αρραβώνα του με την Τζένιφερ Λόπεζ τον Απρίλιο του 2021. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του», είχε πει η Λόπεζ στο περιοδικό People για την επανένωσή της με τον Άφλεκ. «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που είχε μια δεύτερη ευκαιρία».

Θα είναι ο τέταρτος γάμος για τη Λόπεζ, 52 ετών, και ο δεύτερος για τον Άφλεκ, 49 ετών. Στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ojani Noa, τον χορευτή Cris Judd και τον τραγουδιστή Marc Anthony, με τον οποίο απέκτησε τα 14χρονα δίδυμα Max και Emme.Ο Άφλεκ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ και είναι γονείς της Violet, 16, της Seraphina, 13, και του Samuel, 10.

Οι φήμες περί αρραβώνα «φούντωσαν» όταν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με την 14χρονη κόρη της σε ένα εμπορικό κέντρο να ψωνίζουν έπιπλα και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια είχε στο χέρι της ένα πανάκριβο δαχτυλίδι, το οποίο μάλιστα προσπάθησε να κρύψει μόλις αντιλήφθηκε τους παπαράτσι.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Το κορίτσι από το Μπρονξ με το «άγγιγμα του Μίδα» και η πολυσυζητημένη επανασύνδεση