ΓΥΝΑΙΚΑ

Νέα συλλογή Bill Cost: Mπλούζες και παντελόνια για δυναμικές γυναίκες

Νέα συλλογή Bill Cost: Mπλούζες και παντελόνια για δυναμικές γυναίκες

Τα χαλαρά outfits που είχαμε συνηθίσει τους καλοκαιρινούς μήνες σιγά σιγά δίνουν τη θέση τους στα πιο strict σύνολα, κατάλληλα για την εργασία και την καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Παντελόνες φαρδιές, παντελόνια σωλήνες, γυναικείες μπλούζες, t-shirt…όλα κομψά, μοντέρνα και νεανικά ρούχα που θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή.

Η νέα συλλογή Bill Cost είναι εδώ και είμαστε σίγουρες ότι θα σας εντυπωσιάσει!

Ίσιο παντελόνι με κοφτές τσέπες

dt2a

Ιδανικό για chic look όλη την ημέρα. Το γκρι σκούρο είναι ένα χρώμα που πάντα προσθέτει στυλ και άποψη και ταιριάζει όπου κι αν είστε ό,τι κι αν κάνετε. Συνδυάζεται τέλεια και με σακάκια για μία επαγγελματική σικάτη εμφάνιση. Μας άρεσε και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Βρείτε το εδώ.

Mπλούζα κρουαζέ σε παστέλ ροζ

dt2b

Μπλούζα κρουαζέ ροζ με δέσιμο στο πλάι και μανίκια βολάν. Συνδυάζεται τέλεια με υφασμάτινο παντελόνι. Άριστη ποιότητα, υπέροχη απόχρωση. Έτοιμες για το γραφείο και για κάθε βραδινή περίσταση που μπορεί να τύχει. Είναι τόσο ιδιαίτερη που δεν χρειάζεται να φορέσετε καν κοσμήματα.

Καρώ κομψότητα σε ίσιο παντελόνι

dt2c

Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα παντελόνι σε ανδρόγυνο στυλ, όπως έκανε η Coco Chanel. Συνδυάζεται τέλεια με σακάκια. Αυξήστε τη γοητεία σας με oxfords παπούτσια. Βρείτε το παντελόνι, εδώ.

Πανέμορφο και άνετο oversized πλεκτό

dt2d

Συνδυάζεται με δεκάδες outfit από το πρωί ως το βράδυ και αποτελεί μία must πρόταση για εσάς που θέλετε να είστε casual και πρωτότυπες. Τις κρύες μέρες θα γίνει ο ιδανικός σύμμαχος. Έρχεται στον χώρο σας με δωρεάν μεταφορικά. Αποκτήστε το από εδώ.

Μόλις έφτασαν τα νέα κομμάτια από γυναικεία παντελόνια και μπλούζες. Ισχύουν πολύ καλές τιμές, μεγάλη ποικιλία και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Δεκτοί όλοι οι τρόποι πληρωμής και οι τηλεφωνικές παραγγελίες. Μπείτε σήμερα στο billcost.gr!