ΓΥΝΑΙΚΑ

Βρέθηκε ο πρίγκιπας - «χάθηκε» το μονόπετρο

Βρέθηκε ο πρίγκιπας - «χάθηκε» το μονόπετρο

"Που είναι, που είναι το δαχτυλίδι" φαίνεται πως αναρωτιούνται οι γυναίκες σήμερα, οι οποίες έχουν βρει τον πρίγκιπα αλλά αναζητούν το μονόπετρο.

Δυστυχώς, δεν είναι περασμένο στο χέρι σας, καθώς η απάντηση του παιχνιδιού «ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις» αποτελεί πραγματικότητα. Ο βάτραχος που φιλήσατε έχει «άδειες τσέπες» και άλλες προτεραιότητες.

Αρκετοί άνδρες σήμερα μόνο στη λέξη γάμος παρουσιάζουν αλλεργία. Λίγο η οικονομική κρίση και λίγο η άσχημη οικογενειακή κατάσταση μέσα στην οποία μεγάλωσαν κάποιοι άνδρες φαίνεται πως τους έχουν κόψει τα φτερά.

Δείτε παρακάτω τα σημάδια που υποδηλώνουν πως ένας άνδρας θέλει να παραμείνει ελεύθερος και ωραίος.

Έχει μείνει "ταπί" και εργένης

Ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά ισχυρίζονταν κάποτε οι άνδρες. Σήμερα οι περισσότεροι λένε ότι δεν υπάρχουν καθόλου λεφτά και, μάλλον, έχουν δίκιο. Η οικονομική κρίση έχει «σκοτώσει» τα όνειρά τους, καθώς οι υποχρεώσεις που έχουν δεν τους επιτρέπει να «ανοίξουν» σπίτι.

Αλλάζει συνέχεια συζήτηση

Το βιολογικό ρολόι ενός άνδρα μπορεί μη συντονίζεται με της γυναίκας που έχει επιλέξει να είναι μαζί της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βρει στο πρόσωπό σας τη γυναίκα των ονείρων του, αλλά ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο. Έτσι, στην ερώτηση «τι θα γίνει με εμάς» απαντάει «σήμερα είσαι πολύ όμορφη». Έξυπνο για να ξεχαστείτε για λίγο...

Δεν «πιστεύει» στην οικογένεια

Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με χωρισμένους γονείς. Κακό για αυτόν αλλά και για εσάς που περιμένετε πως και πώς να κάνετε οικογένεια. Σε αυτή την περίπτωση δύσκολα ένας άνδρας θέλει να δεσμευτεί, καθώς δεν πιστεύει στην αιώνια αγάπη.

Οι φίλοι του είναι εργένηδες

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πως ποιος είσαι λέει ένα ρητό. Μπορεί να είναι φίλος νέος, αφού τους παλιούς που έχουν κάνει οικογένεια τους έχει ξεχάσει. Αυτό σημαίνει πως δεν θέλει καμία επαφή με ανθρώπους που έχουν παιδιά... Εμφανές σημάδια ότι δεν θέλει γάμο.