ΓΥΝΑΙΚΑ

Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς

Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς

Το Worts Σιρόπι Υγείας και Ομορφιάς του John Noa, του κορυφαίου δημιουργού συμπληρωμάτων διατροφής, είναι το μοναδικό σιρόπι που η κάθε του σταγόνα χαρίζει ταυτόχρονα υγεία, ενέργεια και ομορφιά.

Τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα αποκτούν μία φυσική λάμψη και ομορφιά, χάρη στο κολλαγόνο, ενώ η ενεργοποίηση του μεταβολισμού είναι άμεση, οδηγώντας στη μείωση του σωματικού βάρους. Οι αρθρώσεις έχουν αυξημένη κινητικότητα, εξαιτίας του υαλουρονικού που περιέχεται, περιορίζοντας αισθητά τις όποιες ενοχλήσεις, ενώ η θωράκιση του οργανισμού είναι πλήρης, χάρη στην αυξημένη αντιοξείδωση που προσφέρει, αφού πλήθος είναι οι αντιοξειδωτικές του βιταμίνες.

Ο συνδυασμός των βιταμινών, των μετάλλων, των ιχνοστοιχείων και των φυσικών συστατικών, όπως το μύρτιλο και το Garcinia Cambogia, προσφέρει όλα τα θετικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και τη γενικότερη λειτουργία του οργανισμού, δρώντας εσωτερικά και κάνοντας τα αποτελέσματα εμφανή με τη πρώτη σταγόνα, με περισσότερες από 3000 μελέτες για τα συστατικά του, δημοσιευμένες στο EFSA. Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει!
Όλα αυτά με ένα προϊόν.

Έρχεται στα Φαρμακεία από τον John Noa!

Για ερισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.johnnoaworts.com/