ΓΥΝΑΙΚΑ

Έτσι θα ντυθείς γρήγορα το πρωί και θα είσαι και… stylish!

Έτσι θα ντυθείς γρήγορα το πρωί και θα είσαι και… stylish!
Μικρά tips
pixabay

Για πολλές από εμάς το να διαλέξουμε το τέλειο σύνολο σε λίγα μόλις λεπτά είναι άθλος, ίσως και σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Πόσες φορές ο χρόνος κατέστρεψε μία εμφάνιση μας…; Από τα μαλλιά μέχρι και τα παπούτσια, τίποτα δεν έχει συνοχή; Μερικές φορές ο χρόνος -αποδεδειγμένα- ο χρόνος δεν είναι και ο καλύτερος «σύμμαχος» μας, ειδικά όταν είναι περιορισμένος.

Πολλές από εμάς δυσκολευόμαστε να ξυπνήσουμε πολύ πρωί και να διαλέξουμε τι να φορέσουμε, προτιμούμε συνήθως λίγά παραπάνω λεπτά ύπνου. Σε αυτό λοιπόν το σημείο οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η μόνη μας λύση τελικά είναι… η οργάνωση. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα βάλουν τέλος στο βασανιστικό ερώτημα «τι θα φορέσω σήμερα» και θα είσαι πάντα stylish.

Μην ξεχνάς να τσεκάρεις τον καιρό

Πολύ σημαντικό! Ξέρεις τι καιρό θα κάνει την επόμενη μέρα; Ζέστη, κρύο; Μήπως θα βρέχει; Δες τον καιρό και ανάλογα με την θερμοκρασία επέλεξε και τα κατάλληλα ρούχα για την ημέρα.

Προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ

Είναι μια συνήθεια που έχουν πολλές καλοντυμένες γυναίκες. Βρίσκουν το σύνολο που θα φορέσουν από το προηγούμενο βράδυ. Έτσι, έχεις το περιθώριο να βρεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό και να περιποιηθείς τα ρούχα σου αν το χρειάζονται (πχ. σιδέρωμα κτλ.).

Σημείωνε τι φόρεσες

Μπορεί ν' ακούγεται περίεργο και χρονοβόρο, αλλά πραγματικά βοηθάει. Είναι πολύ πιθανόν να μην θυμάσαι ποια είναι τα πιο stylish σύνολά σου. Μπορεί να έχεις φορέσει ένα ωραίο look πριν μερικές εβδομάδες, να μη το θυμηθείς και να το επαναλάβεις μια μέρα που για π.χ. βιάζεσαι να ετοιμαστείς. Σημείωσε λοιπόν τα αγαπημένα σου looks, τις ημέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς τι να φορέσεις, θα μπορέσεις να ανατρέξεις στο «ημερολόγιό» σου και να ξαναφορέσεις το ίδιο look που ξέρεις ήδη ότι σου πάει.

Βρες τι σου ταιριάζει

Είναι σημαντικό να ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε κολακεύει. Ένα σύνολο που ξέρεις ότι σου ταιριάζει, στον σωματότυπο και στο στιλ σου, και το οποίο έχεις σε διαφορετικές εκδοχές ή αποχρώσεις. Αν βρεις αυτόν τον σημαντικό συνδυασμό, τότε θα μπορείς να τα φοράς τις ημέρες εκείνες που βιάζεσαι τα πρωινά και θα θέλεις παρ' όλα αυτά να δημιουργήσεις μια καλαίσθητη εμφάνιση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr