ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Η συνταγή της ημέρας: Καγιανάς

Η συνταγή της ημέρας: Καγιανάς

#tsoulotip: Δε βάζουμε πολλά αυγά γιατί θα γίνει μία σφιχτή ομελέτα. Για ένα ζουμερό αποτέλεσμα, ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι λίγο πριν εξατμιστούν όλα τα υγρά.

 

ΥΛΙΚΑ

5 μέτρια αυγά

6 ντομάτες

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κίτρινη πιπέρια

1 πράσινη πιπεριά

1 πιπεριά Φλωρίνης

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

¼ κ.γ. κύμινο σε σκόνη

½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

Θρυμματισμένη φέτα

Ρίγανη

Φρυγανισμένο ψωμί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com