ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Αυτά είναι τα μπισκότα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι

Αυτά είναι τα μπισκότα που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι

Θα ξετρελαθείς και εσύ.

Όσο κι αν θέλεις να το κρύψεις, τα μπισκότα είναι μια εύκολη λύση για το τσιμπολόγημα που κάνεις εκείνα τα απογεύματα που δουλεύεις στον υπολογιστή σου. Υπάρχουν συνταγές με εύκολα υλικά για υγιεινά μπισκότα που μπορείς να βρεις, ωστόσο εκείνο που θα εκτοξεύσει τόσο τη γεύση, όσο και την εικόνα στα μπισκότα σου είναι η…. «διακόσμησή» τους.

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και έχεις ήδη μπει σε mood Χριστουγέννων, είναι η ιδανική περίοδος να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες δημιουργώντας τα πιο ευφάνταστα μπισκότα που θα λατρέψεις και εσύ και τα παιδιά σου.

Εκείνο που μπορεί να κάνει τα μπισκότα βουτύρου πιο γευστικά αλλά και πιο όμορφα είναι η ζαχαρόπαστα, τα σχέδια και τα χρώματα που μπορείς να τους δώσεις.

Πρέπει να παραδεχθείς ότι η ιδέα είναι αρκετά δελεαστική και να ξέρεις, η διαδικασία είναι πανεύκολη. Τι λες; Αξίζει μια προσπάθεια; Ετοιμάσου να φτιάξεις τα πιο ωραία Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και γιατί όχι, μπορείς απλά να πάρεις την ιδέα και να δημιουργήσεις τα δικά σου μοναδικά μπισκότα και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα.

Δες το video παρακάτω και θα καταλάβεις.