MEN'S GUIDE

Καπέλα: Αυτά θα φορεθούν την Άνοιξη

Καπέλα: Αυτά θα φορεθούν την Άνοιξη

Το καπέλο σας εξασφαλίζει στυλ. Αρκεί να ξέρετε τι θα φορέσετε και πως.Φέτος την άνοιξη πέντε είναι τα καπέλα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Αρκεί να τολμήσετε.

Πρώτη επιλογή ο κλασικός πλεκτός σκούφος. Ναι ναι αυτός που είναι εδώ και χρόνια το σήμα κατατεθέν του χίπστερ. Όμως πλέον εξσφάλισε μια θέση στην υψηλή ραπτική, αφού ο οίκος Gucci τον ενέταξε στην πασαρέλα του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Αν δε θέλετε με τίποτα, η δεύτερη επιλογή που έχετε είναι το γνωστό Bucket hat. Μέχρι πρότινος το φόραγαν μόνο οι ράπερς και για κάποιους έπρεπε να αφανιστεί από προσώπου γης. Όμως οι στυλίστες έχουν άλλη άποψη και το επαναφέρουν για τη μόδα της άνοιξης.

Κασκέτο. Μπορεί στο ΜΙλάνο ο οίκος Gucci να παρουσίασε σκουφιά, στο Παρίσι όμως ο οίκος Dior Homme προτείνει κασκέτα. Μιλάμε για τα κασκέτα που κανονικά φοριούνται σε αγώνες μπάσκετ μόνο. Στη νέα τους εκδοχή σε ουδέτερα χρώματα και φυσικά πολύ καλύτερα υλικά κατασκευής μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε.

Φεντόρα. Θα το τολμήσετε; Είναι εμβληματικό κομμάτι, οι γυναίκες το φοράνε πολύ πιο εύκολα, αλλά τώρα γίνεται της μόδας και στους άνδρες.

Τέλος, το κασκέτο που είναι γνωστό γιατί είναι flat και δεν έχει την καμπύλη του κλασικού κασκέτου.

Σχετικές ειδήσεις