MEN'S GUIDE

Γυναίκες! Πώς θέλουν να ντύνεσαι;

Γυναίκες! Πώς θέλουν να ντύνεσαι;

Κατά πάσα πιθανότητα, αν ήταν στο χέρι σου θα κυκλοφορούσες με το ίδιο τζιν και το ίδιο μπλουζάκι για πάντα. Αλλά δε γίνεται. Προφανώς σε ενδιαφέρει τι σκέφτοναι οι γυναίκες για σένα και το πως ντύνεσαι.

Οπότε μάθε τι σκέφτονται και πως αξιολογούν έναν άνδρα ανάλογα με το τι φοράει.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να «σε φοράει το ρούχο» αντί να το φοράς. Προσφιλής έκφραση στο χώρο της μόδας. Σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Να φοράς κάτι με αυτοπεποίθηση. Αν νιώθεις φρικτά άβολα σε ένα κουστούμι μην το φοράς. Φαίνεται μίζερο και δε σε κολακεύει. Αυτό ισχύει για όλα τα ρούχα.

Μην προσπαθείς τόσο πολύ να ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας. Κάποια πράγματα σου πηγαίνουν κάποια άλλα όχι. Είναι πολύ καλύτερο να έχεις το προσωπικό σου στυλ και να το ανανεώνεις, παρά να αντιγράφεις όσα επιτάσσει η μόδα.

Έχε κλασικά κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σου. Ενα λευκό πουκάμισο, ένα καλό κουστούμι, λινά για το καλοκαίρι. Επίσης, όταν χρησιμοποιείς χρώμα κάντο πολύ προσεκτικά. Οι άνδρες δε φημίζονται για την αίσθηση των αποχρώσεων, οπότε είναι εξαιρετικά εύκολο να κάνεις πατάτα και να βγει καρναβάλι.

Τελευταίο και πολύ βασικό. Επένδυσε στην αγορά ενός καλού τζιν.Το καλό τζιν ξεχωρίζει. Εφαρμόζει καλά, πέφτει σωστά, μπορεί να σε σώσει και σε επίσημες και σε ανεπίσημες εξόδους.

Σχετικές ειδήσεις