ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θύμα κλοπής ο Τομ Κρουζ: Έκλεψαν κόπια του νέου «Τοp Gun Maverick»

Τομ Κρουζ Top Gun Maverick
Εκτός από την κόπια της ταινίας κλάπηκε μια BMW X7 και άλλα πολύτιμα αντικείμενα του ηθοποιού
AP

Το αντίγραφο της ταινίας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του σωματόφυλακά του.

Ο Τομ Κρουζ έπεσε θύμα κλοπής στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, εκλάπη ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα της ασφάλειάς του, μια BMW X7 μαζί με όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα σε αυτό μεταξύ των οποίων και η κόπια της νέας ταινίας Top Gun: Maverick.

Όπως αναφέρει η βρετανική The Sun, το αυτοκίνητο κλάπηκε έξω από το Grand Hotel στο Μπέρμιγχαμ όπου ο ηθοποιός έκανε γυρίσματα για την άλλη νέα ταινία του, Mission Impossible 7. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το αυτοκίνητο βρέθηκε μερικές μέρες αργότερα, ενώ μέσα ήταν και η κόπια της ταινίας. Όπως μαθαίνουμε, το όχημα κλάπηκε στις 24 Αυγούστου και μερικές μέρες αργότερα η αστυνομία του West Midlands κατάφερε να το εντοπίσει στο Smethwick, μια βιομηχανική πόλη που απέχει τρία μίλια από το ξενοδοχείο όπου ήταν παρκαρισμένο. Αντίθετα με την κόπια της ταινίας που βρέθηκε μέσα στο όχημα, τα υπόλοιπα αντικείμενα, αξίας χιλιάδων ευρώ, που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, έκαναν φτερά. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι κλέφτες έκαναν δικό τους αντίγραφο για την επερχόμενη ταινία. Οι Αρχές του West Midlands εξετάζουν όλες τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στον ένοχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα για την κλοπή του αυτοκινήτου έρχονται λίγο μετά από την ανακοίνωση για τη νέα αναβολή των δύο ταινιών του Τομ Κρουζ. Όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού μεταθέτει τις κυκλοφορίες των φιλμ για το 2022. Το σίκουελ του Top Gun θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου 2022, ενώ το Mission Impossible 7 στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Με ελαφρύ εγκεφαλικό η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζέιν Μπίρκιν

Οι συναυλίες που δεν χάνονται αυτή την εβδομάδα

La Casa de Papel: Δείτε τα πρώτα 15 λεπτά της 5ης σεζόν!