ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι συναυλίες που δεν χάνονται αυτή την εβδομάδα

Σωκράτης Μάλαμας, Νατάσσα Μποφίλιου και Κωστής Μαραβέγιας
Σωκράτης Μάλαμας, Νατάσσα Μποφίλιου και Κωστής Μαραβέγιας

Η συναυλιακή ατζέντα μας για την εβδομάδα 6 έως 12 Σεπτεμβρίου.

Η φθινοπωρινή Αθήνα είναι γεμάτη μουσική και αγαπημένους καλλιτέχνες. Από κάθε γωνιά της πρωτεύουσας ακούγονται νότες, γνώριμες μελωδίες και αγαπημένες φωνές. Τα ανοιχτά θέατρα της πόλης φιλοξενούν συναυλίες για όλα τα γούστα που με σύμμαχο τον καλό καιρό θα μας χαρίσουν αξέχαστες φθινοπωρινές βραδιές.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε από την Δευτέρα 6 έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Σημειώστε ημερομηνίες και κλείστε εισιτήριο.

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τη μεγάλη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα. Όσοι βρεθείτε νότια, περάστε μια βόλτα από το Faliro Summer Theater όπου (για δύο μέρες 6-7/9) θα παίξουν ζωντανά οι Πυξ Λαξ. Την ίδια μέρα, μπορείτε να ακούσετε τη Ματούλα Ζαμάνη στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη ή τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου).

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου δεν χάνουμε με τίποτα τις αγαπημένες Τάνια Τσανακλίδου και Λίνα Νικολακοπούλου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Παράλληλα, η Καίτη Γαρμπή στην Τεχνόπολη αναμένεται να ξεσηκώσει με τα τραγούδια της όλους τους θαυμαστές της, ενώ το ίδιο θα κάνει εκεί απέναντι και συγκεκριμένα στο Roof Stage του Gazarte ο Σπύρος Γραμμένος. Όσοι θέλετε να αφεθείτε σε μια πιο ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα, μην χάσετε τον αγαπημένο τροβαδούρο Βαγγέλη Γερμανό και τη Μιρέλλα Πάχου στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, η Τεχνόπολη υποδέχεται την αγαπημένη μας Νατάσσα Μποφίλιου, ενώ οι λάτρεις του «βασιλιά» του rock ‘n roll δεν πρέπει να χάσουν τη συναυλία One Night of Elvis στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου).

Η Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα που κάνει αρκετά δύσκολη την επιλογή μας. Σημειώστε: Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού. Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Δημοτικό Θέατρο Αλέξης Μινωτής, λίγο πριν κλείσει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Κωστής Μαραβέγιας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και Μίλτος Πασχαλίδης στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου).

Η Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου μας βρίσκει στο Ανοιχτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου, αλλά και στην ταράτσα του Gazarte για να απολαύσουμε τους Gadjo Dilo. Επίσης δεν χάσουμε τις μελωδίες των θρυλικών Led Zeppelin από τη Led Zeppelin Sumphonic (10-11/9) στο Ηρώδειο.

To Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, η μοναδική Ελένη Βιτάλη θα δώσει μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου. Δωρεάν θα είναι και η συναυλία των ξεσηκωτικών Locomondo στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ. Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα ακούσουμε ζωντανά τους Κώστα Χατζή και Ορφέα Περίδη στο Άλσος Νέας Σμύρνης και στο Ανοιχτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης αντίστοιχα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

La Casa de Papel: Δείτε τα πρώτα 15 λεπτά της 5ης σεζόν!

Τι νέο έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Αντώνης Βαρδής: Επτά χρόνια χωρίς τον μεγάλο τραγουδοποιό