ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση πρεμιέρας και πρώτη ματιά στον «βασιλιά» Έλβις του Μπαζ Λούρμαν

Έλβις Πρίσλεϊ
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Ιουνίου του 2022

Ο Τομ Χανκς θα υποδυθεί τον μάνατζερ του Έλβις στη νέα βιογραφική ταινία για τον «βασιλιά». 

O Mπαζ Λούρμαν μόλις μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη κλεφτή ματιά στον «Έλβις» του, Όστιν Μπάτλερ.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δημοσίευσε στα social media ένα σύντομο teaser βίντεο από την επερχόμενη βιογραφική ταινία του για τον «βασιλιά» του rock ‘n’ roll.

Στον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϊ θα δούμε τον πρωτοεμφανιζόμενο Όστιν Μπάτλερ (Κάποτε στο Χόλιγουντ), ενώ τον Τομ Πάρκερ, μάνατζερ του Έλβις, γνωστό και ως «Συνταγματάρχη», θα ενσαρκώσει ο Τομ Χανκς. Η Μάγκι Τζίλενχαλ θα υποδυθεί την μητέρα του θρυλικού τραγουδιστή, Γκλάντις-Λαβ.

Η ταινία θα ακολουθήσει τον Έλβις από τα πρώτα του βήματα στο Μέμφις και στη Sun Records, μέχρι τη γνωριμία του με τον Πάρκερ, την απίστευτη πορεία του και την ανάδειξή του σε έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Ο Λούρμαν στην ανάρτησή του ανακοίνωσε επίσης και την πρεμιέρα της ταινίας που προγραμματίζεται τελικά για τις 24 Ιουνίου του 2022. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία δεν θα έχει ταυτόχρονη κυκλοφορία στο HBO Max.

Ωστόσο, σε αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι τα τρία γράμματα που παρουσιάζονται στο βίντεο όσο και στο hashtag της ανάρτησης του Λούρμαν. Ο λόγος για τα γράμματα TCB, τα αρχικά του «taking care of business», αγαπημένης έκφρασης του Έλβις με την οποία βάφτισε την μπάντα του και την εταιρεία παραγωγής που είχε. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, ο σκηνοθέτης, μέσω του teaser, να μας αποκάλυψε μόλις και τον τίτλο της επερχόμενης ταινίας του.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητο: Γνωστή τραγουδίστρια... ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή της πάνω στη σκηνή

Οι Manowar επιστρέφουν στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2022!


O Μελ Γκίμπσον ανακοίνωσε ότι θα σκηνοθετήσει το Φονικό Όπλο 5