ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Από την Πράγα με αγάπη, η πρώτη ματιά στο σίκουελ του Extraction

Extraction 2 Netflix
O Κρις Χέμσγουορθ επιστρέφει στον ρόλο του μισθοφόρου Tyler Rake για τη συνέχεια του Extraction
Netflix

Ο «Tyler Rake» ζει και βασιλεύει, αναλαμβάνοντας δράση στο Extraction 2 του Netflix.

To Netflix μας έδωσε μια πρώτη ματιά για τη δεύτερη και πολυαναμενόμενη ταινία Extraction με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ.

Το στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε στα social media του Netflix έχει κεντρικό πρόσωπο τον Tyler Rake (Χέμσγουορθ) ο οποίος καταφέρνει τελικά να επιβιώσει όπως είχαμε δει στο teaser βίντεο που είχε κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του Tudum τον Σεπτέμβριο. Βέβαια, το πώς έγινε αυτό, αναμένεται να απαντηθεί στην επερχόμενη δεύτερη ταινία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη χιονισμένη Πράγα όπου γίνονται τα γυρίσματα όπως μας είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης του φιλμ, Σαμ Χαργκρέιβ σε ένα behind-the-scenes βίντεο. Για τη συνέχεια του Extraction, ο Κρις Χέμσγουορθ έχει σημειώσει: «Δύο πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από το πρώτο φιλμ: Πρώτον ότι κάνει πάρα πολύ κρύο. Και δεύτερον ότι είμαι ζωντανός. Πώς; Θα πρέπει να το ανακαλύψετε – παρακολουθείστε την ταινία».

Θυμίζουμε ότι το Extraction είναι μία από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία του Netflix, έτσι ένα σίκουελ ήταν απλά μονόδρομος για την συνδρομητική πλατφόρμα. Όπως και στην πρώτη ταινία, το σενάριο υπογράφει ο Τζόι Ρούσο αναλαμβάνοντας και την παραγωγή μέσω της AGBO, της εταιρείας που έχει δημιουργήσει με τον αδερφό του, Άντονι.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας για το σίκουελ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2022.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μπραντ Πιτ και Λιούις Χάμιλτον ετοιμάζουν ταινία που θα σπάσει όλα τα κοντέρ

Το Squid Game εξαφανίστηκε από το Top 10 του Netflix για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας