ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ και Λιούις Χάμιλτον ετοιμάζουν ταινία που θα σπάσει όλα τα κοντέρ

Μπαντ Πιτ και Λιούις Χάμιλτον
Όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ «σφάζονται» στην ποδιά των Μπραντ Πιτ και Λιούς Χάμιλτον
AP

Η νέα ταινία-υπερπαραγωγή του Μπραντ Πιτ με τον Λιούις Χάμιλτον, θα ασχοληθεί με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

O Μπραντ Πιτ φέρεται πως ετοιμάζει ένα νέο blockbuster με τη συνδρομή του διάσημου πιλότου της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνει στο φως το The Hollywood Reporter, η νέα ταινία θα είναι υπερπαραγωγή και αναμένεται να σπάσει όλα τα κοντέρ (και όχι μόνο της ταχύτητας).

Το ατιτλοφόρητο -ακόμα- πρότζεκτ θα έχει την σκηνοθετική υπογραφή του Τζόσεφ Κοσίνσκι (Top Gun: Maverick), ενώ το σενάριο θα είναι του Έχρεν Κρούγκερ που συνεργάστηκε με τον Κοσίνσκι στο επερχόμενο σίκουελ του Top Gun. Στην παραγωγή της νέας ταινίας θα βρίσκεται ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Οι λεπτομέρειες για την υπόθεση της ταινίας κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει να κάνει με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σύμφωνα με το THR ο Βρετανός πιλότος της F1, Λιούις Χάμιλτον θα εμπλέκεται στο πρότζεκτ ως συμπρωταγωνιστής και χρηματοδότης.

Όμως αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ (Paramount, MGM, Sony και Universal), όπως και οι πλατφόρμες streaming (Netflix, Apple and Amazon) «σφάζονται» στην ποδιά του Μπραντ Πιτ ώστε να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του νέου πρότζεκτ.

Θυμίζουμε ότι το Χόλιγουντ αγαπάει ιδιαίτερα τον κόσμο της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων και όταν το κάνει καλά, όπως στην περίπτωση του Ford v Ferrari του 2019, σπάει όλα τα κοντέρ του box office, σαρώνοντας τα κινηματογραφικά βραβεία.

Πάντως, αυτή την εποχή, ο Μπραντ Πιτ ασχολείται με την επερχόμενη ταινία Bullet Train στην οποία πρωταγωνιστεί με την Σάντρα Μπούλοκ και θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Απρίλιο του 2022. Παράλληλα, ετοιμάζεται για το επερχόμενο κινηματογραφικό reunion που θα κάνει με τον κολλητό του φίλο, Τζορτζ Κλούνεϊ και το οποίο θα έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζον Γουάτς (Spider-Man: Homecoming).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Squid Game εξαφανίστηκε από το Top 10 του Netflix για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της