ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Peaky Blinders: Επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την πρεμιέρα της 6ης σεζόν!

Peaky Blinders
Η οικογένεια Σέλμπι επιστρέφει!
BBC

Το ΒΒC αποκάλυψε την ημερομηνία της έκτης σεζόν των Peaky Blinders με μια εντυπωσιακή τοιχογραφία!

To ΒΒC επιτέλους αποκάλυψε -και μάλιστα με εντυπωσιακό όσο και πρωτότυπο τρόπο- την ημερομηνία της πρεμιέρας για την έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders!

Η οικογένεια Σέλμπι επιστρέφει λοιπόν σε λίγες μόνο ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου μέσα από το BBC One. Όπως έχει γίνει γνωστό, η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από έξι εβδομαδιαία επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε Σάββατο. Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, η πολυβραβευμένη σειρά προβάλλεται μέσω του Netflix.

Το BBC θέλησε να κάνει την ανακοίνωση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα με μια εντυπωσιακή τοιχογραφία που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στο Μπέρμιγχαμ και απεικονίζει τον Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι). Η τοιχογραφία ύψους 44 ποδιών, δεσπόζει πάνω στον τοίχο του The Old Crown, ενός από τα παλαιότερα κτίρια της πόλης. Την τοιχογραφία έφτιαξε ο street artist Akse και η δημιουργία της κράτησε επτά ημέρες.

Η έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders θα έχει και μια μεγάλη επιστροφή που έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα τους φίλους της βρετανικής σειράς. Ο λόγος για τον Τομ Χάρντι στον ρόλο του Άλφι Σόλομονς, του ημίτρελου συνεταίρου του Τόμι Σέλμπι.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Στίβεν Νάιτ, δημιουργό των Peaky Blinders, η ιστορία της οικογένειας θα συνεχιστεί υπό άλλη μορφή και συγκεκριμένα με μια ταινία της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει αμέσως μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Ο Ηρακλής Πουαρό έκανε το θαύμα του και στο ελληνικό box office

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Επιστροφή στη Μέση Γη με νέα ταινία - Πότε θα κυκλοφορήσει!

Πέθανε από κορονοϊό ο ηθοποιός Κώστας Κλεφτόγιαννης