ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Law & Order: Μέλος του συνεργείου δολοφονήθηκε στον τόπο των γυρισμάτων της σειράς

Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ και Κρίστοφερ Μελόνι, Law & Order
Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ και Κρίστοφερ Μελόνι, πρωταγωνιστές της σειράς Law & Order
AP

Άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε εργαζόμενο της σειράς Law & Order λίγο πριν το γύρισμα στη Νέα Υόρκη.

Εργαζόμενος στη γνωστή σειρά Law & Order: Organized Crime δολοφονήθηκε στις 5 το πρωί της Τρίτης 19 Ιουλίου.

Πρόκειται για τον 31χρονο Τζόνι Πιζάρο ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε δρόμο της γειτονιάς του Greenpoint στο Μπρούκλιν, όταν άγνωστος πλησίασε το όχημα και αφού άνοιξε την πόρτα τον πυροβόλησε το κεφάλι και το λαιμό. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη ούτε έχει γίνει γνωστό το κίνητρο του δράστη. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, έναν κοντός, λεπτός άνδρας με μαύρη μπλούζα και κουκούλα και σκούρο παντελόνι εθεάθη να τρέχει μετά τον πυροβολισμό.

Στα καθήκοντα του Πιζάρο ήταν φύλαξη των φορτηγών με τον εξοπλισμό της παραγωγής, διασφαλίζοντας ότι οι γύρω δρόμοι θα παραμείνουν άδειοι από αυτοκίνητα για να γίνει το γύρισμα, το οποίο επρόκειτο να ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, τόσο βίαια εγκλήματα είναι σπάνια στην περιοχή τους.

Ο πατέρας του θύματος πληροφορήθηκε για τον θάνατο του γιου του από την κόρη του. «Είναι μια τραγωδία, δεν υπάρχουν λόγια», δήλωσε προσθέτοντας ότι ο γιος του τον είχε τον επισκεφθεί πριν από δύο μήνες.

Εκπρόσωπος του NBC και της Universal ανέφερε σε δήλωσή του «είμαστε τρομερά στεναχωρημένοι και σοκαρισμένοι που ένα μέλος του συνεργείου μας υπήρξε θύμα εγκλήματος το πρωί με συνέπεια να πεθάνει. Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές οι οποίες ερευνούν το περιστατικό».

Η σειρά Law & Order: Organized Crime του NBC με πρωταγωνιστή τον Κρίστοφερ Μελόνι διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και βασίζεται σε εγκλήματα που γίνονται στην πόλη.

Με πληροφορίες από τους The New York Times

Σχετικές ειδήσεις