ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Miley Cyrus για το νέο της άλμπουμ: «Είναι ένα ερωτικό γράμμα στο LA»

Miley Cyrus
H Miley Cyrus στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ
Panik Group

Η Miley Cyrus ανακοινώνει την κυκλοφορία του όγδοου στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο «Endless Summer Vacation». 

Η πολύ-πλατινένια τραγουδίστρια, τραγουδοποιός Miley Cyrus θα κυκλοφορήσει το όγδοο studio album της Endless Summer Vacation στις 10 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση έγινε με ένα δυναμικό τρέιλερ που αντικατροπτίζει τον οπτικό κόσμο που έχει χτίσει γύρω απο αυτή την πολύ προσωπική δουλειά. Το εντυπωσιακό εξώφυλλο φωτογραφήθηκε από την Brianna Capozzi με την Miley να έχει την πλήρη επιμέλεια.

Το 2023 φαίνεται πως βρίσκει την Miley πιο δυνατή και πιο σίγουρη από ποτέ, καθώς έχει εστιάσει τόσο στη σωματική της όσο και στην ψυχική της ευεξία. Το άλμπουμ Ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες και την παραγωγή έχουν κάνει οι Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It και Tyler Johnson. Η Miley περιγράφει το άλμπουμ ως το ερωτικό της γράμμα στο LA.

Το Endless Summer Vacation είναι διαθέσιμο από την Panik Records/Sony Music, σε όλα τα ψηφιακά αλλά και τα φυσικά κατασήματα. Οι φαν μπορούν να το κάνουν pre-save στα streaming services.

Το εντυπωσιακό εξώφυλλο του άλμπουμ Endless Summer Vacation
Το εντυπωσιακό εξώφυλλο του άλμπουμ Endless Summer Vacation


Θυμίζουμε ότι το πρώτο single από το Endless Summer Vacation θα είναι το Flowers. Η Miley ενθουσίασε τους θαυμαστές της και προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο όταν κατά τη διάρκεια της ζωντανής της εκπομπής στο NBC με τη νονά της Dolly Parton, Miley’s New Year’s Eve Party, ανακοίνωσε οτι το Flowers θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου.

Εκτός απο την ανακοίνωση του Flowers, εμφανίστηκαν και τραγούδησαν ζωντανά μεγάλα ονόματα όπως Sia, Latto, Rae Sremmurd, David Byrne, Liily και Fletcher, όπως επίσης ήταν καλεσμένοι οι Paris Hilton, Chloe Fineman του SNL, Sarah Sherman και το κωμικό τρίο Please Don’t Destroy.

Διαβάστε επίσης

Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Miley Cyrus: Επιστρέφει με νέο τραγούδι

«Ρεζέρβα»: Η αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί στα ελληνικά

Αντέλ: Το πρόβλημα υγείας που ανησύχησε τους θαυμαστές της