ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ βρήκε τον νέο «Μονομάχο» του

Μονομάχος Ράσελ Κρόου
Ο Ράσελ Κρόου είχε κερδίσει Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στον Μονομάχο του 2000
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Πολ Μεσκάλ θα είναι ο πρωταγωνιστής στο σίκουελ του Μονομάχου του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει στο Κολοσσαίο για να συνεχίσει την ιστορία του Μονομάχου, ρίχνοντας αυτή τη φορά στην αρένα τον υποψήφιο για Emmy, Πολ Μεσκάλ (Normal People, Aftersun, God’s Creatures).

Μετά από δύο δεκαετίες φημολογίας, το σίκουελ του Μονομάχου (Gladiator) παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Σύμφωνα με το Deadline, τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Πολ Μεσκάλ στον ρόλο του Λούσιους, του ενήλικου -πλέον- γιου της Λουσίλα (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιού του Κόμοντους που είχε υποδυθεί ο Χοακίν Φίνιξ.

Οι συναντήσεις με τον Σκοτ ​​για τον πρωταγωνωνιστικό ρόλο άρχισαν να πληθαίνουν μόλις παραδόθηκε το τελικό προσχέδιο τον περασμένο Νοέμβριο, με τον Μεσκάλ να παίρνει το προβάδισμα. Παρόλο που ο σκηνοθέτης συνέχισε να συναντά κι άλλους ηθοποιούς, οι γνώστες λένε ότι φαινόταν ξεκάθαρο σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι ο Μεσκάλ ήταν ξεκάθαρα η κορυφαία επιλογή του Σκοτ.

O ηθοποιός Πολ Μεσκάλ
O ηθοποιός Πολ ΜεσκάλAP

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ μας είχε ήδη προετοιμάσει για το επερχόμενο σίκουελ εδώ και αρκετό καιρό, δηλώνοντας ότι μετά την κυκλοφορία του «Napoleon» με τον Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα βάλει μπρος το πρότζεκτ του Μοναμάχου 2.

Το σενάριο του σίκουελ υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκράπα, ενώ ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα βρίσκεται και στην παραγωγή. Οι φαν του Ράσελ Κρόου, μην περιμένετε την επιστροφή του ηθοποιού, καθώς -όπως θυμάστε- ο χαρακτήρας του Μάξιμου πεθαίνει στην πρώτη ταινία.

Ωστόσο, από την αρχική ταινία θα επιστρέψει ο σκηνογράφος Άρθουρ Μαξ και η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς.

Το φιλμ θα είναι συνέχεια του Μονομάχου του 2000 το οποίο είχε προταθεί για 12 Όσκαρ, κερδίζοντας τα πέντε, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Α' Ανδρικού Ρόλου για τον Ράσελ Κρόου, ενώ είχε σημειώσει πάνω από 460 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο Box Office.

Διαβάστε επίσης

Ναπολέων: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ διέλυσε την ταινία εξαιτίας του Χοακίν Φίνιξ

Όσα γνωρίζουμε για το σίκουελ του «Μονομάχου»: Θα επιστρέψει ο Ράσελ Κρόου;

Ρίντλεϊ Σκοτ: Έτοιμο το σενάριο για το σίκουελ του Μονομάχου