ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέι Λιότα: Θα τιμηθεί μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Ο Ρέι Λιότα πέθανε στον ύπνο του, σε ηλικία 67 ετών
Ο Ρέι Λιότα πέθανε στον ύπνο του, σε ηλικία 67 ετών
AP

Ο Ρέι Λιότα θα λάβει μετά θάνατον αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια τελετής που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου.

Ο αείμνηστος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 67 ετών τον Μάιο του 2022. Η κόρη του Ρέι Λιότα, Κάρσεν θα είναι παρούσα στην τελετή μαζί με ηθοποιούς του κινηματογράφου που συνεργάστηκαν με τον πατέρα της, την Ελίζαμπεθ Μπανκς και τον Τάρον Έτζερτον, οι οποίοι θα είναι ομιλητές στην εκδήλωση.

Ο Έτζερτον πρωταγωνίστησε με τον Ρέι Λιότα στη σειρά Black Bird της Apple TV+ και η Μπανκς τον σκηνοθέτησε στην επερχόμενη κωμωδία τρόμου Cocaine Bear, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους την ίδια ημέρα με την τελετή. «Οι χαρακτήρες που υποδύθηκε θα είναι πάντα χαραγμένοι στην κινηματογραφική ιστορία του Χόλιγουντ» ανέφερε η παραγωγός του οργανισμού Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλιγουντ και υπεύθυνη επικοινωνίας του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, Άνα Μαρτίνεζ.

Οι ερμηνείες του Ρέι Λιότα στις ταινίες Goodfellas, Field of Dreams και πολλές άλλες θεωρούνται εμβληματικές και ασυναγώνιστες και η συμμετοχή του στη σειρά Black Bird εισέπραξε πολύ καλές κριτικές και υποψηφιότητες για βραβεία.

Ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του θρίλερ «Dangerous Waters» στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο Ρέι Λιότα - Συγκίνηση για τον σπουδαίο ηθοποιό

Squid Game: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και πότε έρχεται η 2η σεζόν

Τομ Σάιζμορ: Αγωνία για τον ηθοποιό - Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση