ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O «BRZRKR» Κιάνου Ριβς και o Deadpool: Tα νέα κόμικ που θα διαβάσεις στις διακοπές

Deadpool
Ο Deadpool, o πιο δημοφιλής ήρωας της Marvel επιστρέφει
Αρχείο Newsbomb.gr

Tα κόμικ «BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής, Τόμος Τρίτος» και «Deadpool: Samurai, Τόμος 2» κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Anubis.

Το τελευταίο επικά βίαιο κεφάλαιο της σειράς «BRZRKR» του Κιάνου Ριβς, που σύντομα θα μεταφερθεί και στο Netflix κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Παράλληλα, οι φαν του Deadpool θα απολαύσουν τον πιο δημοφιλή ήρωα της Marvel να τριγυρνάει με τους πιο αγαπημένους ήρωες manga.

«BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής, Τόμος
Τρίτος»

To ντεμπούτο του Κιάνου Ριβς ως σεναριογράφου κόμιξ ολοκληρώνεται με το επικό φινάλε της αναγνωρισμένης σειράς των Boom! Studios που έκανε το καλύτερο λανσάρισμα σε πωλήσεις τα τελευταία 30 χρόνια!

βιβλίο Κιάνου Ριβς


Ανακαλύψτε τα αρχαία μυστήρια της καταγωγής του Β.

Ο άντρας γνωστός απλώς ως Β, καταραμένος με μια ανείπωτη δίψα για βία, απελευθερώνει την οργή του όταν μία νέα ανακάλυψη υπόσχεται τις απαντήσεις που έψαχνε για αιώνες.

Όμως, καθώς η ομάδα ταξιδεύει για να ανακαλύψει τα μυστικά της γέννησης του Β, θα φτάσει τον τελικό σκοπό του ή θα αποδειχθεί πως οι αιματοβαμμένες προσπάθειές του ήταν μάταιες;

Σε σενάριο του διάσημου Keanu Reeves (ταινίες «The Matrix», «John Wick») και του επιτυχημένου σεναριογράφου Matt Kindt («Folklords», «Grass Kings») και με εικονογράφηση του βραβευμένου εικονογράφου Ron Garney («Wolverine», «Captain America»), ξεκινάει το τελευταίο επικά βίαιο κεφάλαιο της σειράς, που σύντομα θα μεταφερθεί και στο Netflix!

To πρώτο τεύχος της σειράς έσπασε κάθε ρεκόρ, και με περισσότερα από 615.000 πωληθέντα αντίτυπα, έγινε το πιο εμπορικό πρωτότυπο βιβλίο-κόμιξ των τελευταίων τριάντα χρόνων.

Περιλαμβάνει τα τεύχη #9-12 του κόμιξ «BRZRKR».

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν ο πρώτος και ο δεύτερος τόμος της σειράς «BRZRKR: Αιώνιος Μαχητής».

Η έκδοση περιλαμβάνει περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.

«Deadpool: Samurai, Τόμος 2»

Ο πιο δημοφιλής ήρωας της Marvel συναντά τα manga! O Deadpool τριγυρνάει με τους πιο αγαπημένους ήρωες manga!

Ο αγαπημένος Πολυλογάς Μισθοφόρος επέστρεψε!

Ως μέλος της νεοσύστατης ομάδας Σαμουράι, ο Ντέντπουλ μετακομίζει στο Τόκιο, όπου σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με κάποια γνωστά πρόσωπα. Είτε συνεργάζεται με νέους ήρωες ή πολεμάει με θεούς είτε πηγαίνει συναυλίες ή τον διαμελίζουν συνεχώς, ο Deadpool φέρνει πάντα το χάος και την ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ του σε ό,τι κάνει!

Ο Deadpool έχει αποδείξει ότι αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της Ομάδας Σαμουράι, όπως αρμόζει σε έναν τόσο αγαπητό, αξιοσέβαστο, ικανό και όμορφο ήρωα. (Οι Σάκουρα Σπάιντερ, Νέιρο και Κάγκε είναι επίσης μέλη της ομάδας, για όποιον ενδιαφέρεται.)

Deadpool


Αλλά ο Λόκι εξακολουθεί να παραμονεύει στις σκιές, αποφασισμένος να φέρει τον Deadpool στην πλευρά του σκότους με τα δόλια σχέδιά του.

Για να μην πολυλογούμε, θα πούμε μόνο αυτό: ο Deadpool πολεμάει με τον Thanos, κι αυτό δεν είναι καν το πιο περίεργο που θα δείτε!

Σε σενάριο του Sanshiro Kasama και σκίτσο του Hikaru Uesugi, το manga «Deadpool: Samurai, Τόμος 2» ολοκληρώνει την κυκλοφορία του δίτομου «Deadpool: Samurai» στα ελληνικά. Ο πρώτος τόμος κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Το κόμικ του Κιάνου Ριβς γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο!