ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Το κόμικ του Κιάνου Ριβς γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο!

Κιάνου Ριβς
Ο Κιάνου Ριβς στο πάνελ του San Diego Comic-Con
AP

To κόμικ του Κιάνου Ριβς με τίτλο «BRZRKR» γίνεται ταινία και anime σειρά στο Netflix.

Ένα μεγάλο όνειρο του Κιάνου Ριβς γίνεται πραγματικότητα και -δικαιολογημένα- ο ίδιος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του! Ο λόγος για το κόμικ του Ριβς, με τίτλο BRZRKR, το οποίο θα «ζωντανέψει» στο Netflix με τη μορφή ταινίας δράσης και πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Ο Ριβς συμμετείχε σε ειδικό πάνελ κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con όπου αποκάλυψε μερικές νέες πληροφορίες για το μέλλον του κόμικ που δημιούργησε. Έτσι, εκτός από τη live action ταινία που θα κυκλοφορήσει στο Netflix περιμένουμε επίσης μια spinoff anime σειρά, πρότζεκτ του ιαπωνικού στούντιο Production I.G.

Η anime σειρά που βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης, θα αποτελείται από δύο σεζόν και ο Κιάνου Ριβς πρόκειται να δανείσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή.

BRZRKR
BRZRKR, το εξώφυλλο του κόμικBOOM! Studios


Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το BRZRKR παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2021 και φέρει την υπογραφή του Ριβς μαζί με τον γνωστό δημιουργό κόμικ, Ματ Κιντ. Η ιστορία ακολουθεί τον Berzerker έναν αθάνατο πολεμιστή, 80.000 ετών, που είναι μισός θνητός και μισός θεός. Ο Berzerker αρχίζει να εργάζεται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να δώσει μάχες που θεωρούνται πολύ βίαιες και πολύ επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλο.

Όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός «δουλεύοντας για το κόμικ έζησα μερικές από τις πιο δημιουργικές μέρες της ζωής μου» και συνέχισε λέγοντας ότι από παιδί λάτρευε τα κόμικ. «Αυτό είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσα να έχω», ανέφερε ενθουσιασμένος ο Ριβς για την μεταφορά του κόμικ στο Netflix.

Σχετικές ειδήσεις