ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο με τον επτά μηνών γιο της Φοίνιξ

Πάρις Χίλτον: Το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο με τον επτά μηνών γιο της Φοίνιξ

Η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μία τρυφερή στιγμή με τον επτά μηνών γιο της, Φοίνιξ

Η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε ένα σύντομο αλλά γλυκό βίντεο του έξι μηνών γιου της σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου καθώς ετοιμάζονται να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο. Στο απόσπασμα, η επιχειρηματίας και περσόνα των σόσιαλ μίντια που πρόσφατα επισκέφθηκε τη χώρα μας, φαίνεται πανευτυχής με ένα γκρι μπλουζάκι.

Φοράει επίσης ένα πολύχρωμο κρεμαστό κολιέ με χάντρες, καθώς και ένα μαύρο καπέλο, ενώ επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ για να αναδείξει το λαμπερό δέρμα και τη φυσική ομορφιά της. Κάποια στιγμή, η σταρ του ριάλιτι έβγαλε το μωρό - το οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της, Carter Reum - από το κάθισμα του αυτοκινήτου για να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Ο Φοίνιξ, το πρώτο τους παιδί μαζί, ήταν ντυμένο με ένα λευκό μπλουζάκι και καφέ φορμάκι. Ο μικρός έχει επίσης μια σαλιάρα στο λαιμό του καθώς και ένα αξιολάτρευτο, ροζ κολιέ που ταίριαζε με εκείνο της μαμάς του. Στο κλιπ, ο μικρός κοιτάζει με περιέργεια την κάμερα

Η Χίλτον είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος ότι εκείνη και ο σύζυγός της υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί μέσω παρένθετης μητέρας. Ένα μήνα αργότερα, τον Φεβρουάριο, αποκάλυψε το μυθολογικό όνομα που είχαν ονομάσει τον γιο τους στο podcast της, This Is Paris.

Στο επεισόδιο, διάβασε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της, Paris: The Memoir, καθώς μοιράστηκε την είδηση και αποκάλυψε την επιθυμία της να ονομάσει τα μελλοντικά παιδιά της από διάφορες, πόλεις όπως η ίδια.

«Αν όλα πάνε καλά, μέχρι να το διαβάσετε, ο Κάρτερ και εγώ θα έχουμε ένα αγοράκι», διάβασε. «Σκοπεύουμε να τον ονομάσουμε Phoenix, ένα όνομα που το αποφάσισα πριν από χρόνια όταν έψαχνα πόλεις, χώρες και πολιτείες σε έναν χάρτη, αναζητώντας κάτι που να ταιριάζει με το Παρίσι και το Λονδίνο».