ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Rockwave Nights: Γιάννης Αγγελάκας και Rotting Christ τα πρώτα ονόματα

O Γιάννης Αγγελάκας
Γιάννης Αγγελάκας
Αρχείο Newsbomb.gr

Το Rockwave Festival 2024 ανηφορίζει στο Θέατρο του Λυκαβηττού για 10 ημέρες

Το Rockwave ανακοίνωσε τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Rotting Christ στο line up των Rockwave Nights.

O Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C μαζί με το πολυφωνικό σχήμα Διώνη καθώς και τρίο εγχόρδων, στην «Ηλεκτρική καρέκλα» στις 26 Ιουνίου 2024 στην Αθήνα. Με Τραγούδια από όλη την πορεία του, καθώς και σάουντρακ που έχει γράψει για ταινίες, με μια διαφορετική προσέγγιση.

Τους 100°C αποτελούν οι : Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Πολυφωνικό σχήμα Διώνη: Ειρήνη και Παναγιώτα Κολιούση, Ανθή Κύρκου.Τρίο εγχόρδων (υπό την επιμέλεια του Νίκου Βελιώτη): Άγγελος Μαστραντώνης (Βιολί), Στέλιος Παπαναστάσης (Βιόλα), Wieruszka Kidżeski (Βιολοντσέλο).

Οι Rotting Christ γιορτάζουν τα 35 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας με μια συναυλία για όλη την Ελλάδα. Το Rockwave παρουσιάζει το μεγαλύτερο Ελληνικό Metal συγκρότημα όλων των εποχών στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου σε ένα μοναδικό show που ετοιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη συναυλία.

Διαβάστε επίσης

Rockwave Festival 2024: Δεκαήμερο συναυλιών στο Θέατρο Λυκαβηττού

Rockwave 2023: Aπό τους «ύμνους» και τις ελληνικές νότες των Deep Purple στους κεφάτους Black Keys

Οι Saxon στο Newsbomb.gr: «Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα»