ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Tαινία για το τέλος του κόσμου με την Τζούλια Ρόμπερτς - Οι συμβουλές του Ομπάμα

Άσε τον Κόσμο Πίσω
Οι διακοπές μιας οικογένειας σ' ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους
Netflix

To Νetflix έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο επίσημο τρέιλερ της ταινίας - Κυκλοφορεί στις 8 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν από την πρεμιέρα στο Netflix, κυκλοφόρησε το τελευταίο επίσημο τρέιλερ για το αποκαλυπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Leave the World Behind» (Άσε τον Κόσμο Πίσω) του Αμερικανού συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαμ Εσμαΐλ, βασισμένο στο ομώνυμο βραβευμένο με το Εθνικό Βραβείο των ΗΠΑ μυθιστόρημα που έγραψε ο Ρούμαν Αλάμ το 2020. Στη συμπαραγωγή βρίσκεται η εταιρεία του ζεύγους Ομπάμα με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο μάλιστα να έχει βάλει ένα χέρι στο σενάριο, παρέχοντας ιδέες και συμβουλές στον σκηνοθέτη.

«Είχε πολλές σημειώσεις για τους χαρακτήρες και την συμπόνοια που θα νιώθαμε για αυτούς», είπε ο Εσμαΐλ σε συνέντευξή του στο Vanity Fair. «Πρέπει να πω ότι είναι μεγάλος λάτρης του κινηματογράφου και δεν μοιραζόταν απλώς σημειώσεις για πράγματα που προέρχονταν από το παρελθόν του. Έδινε σημειώσεις ως θαυμαστής του βιβλίου και ήθελε να δει μια πραγματικά καλή ταινία», συμπλήρωσε.

Η ταινία, η οποία στην περιορισμένη κυκλοφορία της στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβε πολύ θετικές κριτικές, ακολουθεί την Αμάντα (Τζούλια Ρόμπερτς) και τον σύζυγό της Κλέι Σάντφορντ (Ήθαν Χοκ) να νοικιάζουν ένα πολυτελές σπίτι για το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους, Aρτσι (Τσάρλι Έβανς) και Ρόουζ (Φέρρα Μακένζι). Σύντομα οι διακοπές τους ανατρέπονται όταν δύο άγνωστοι- ο Τζι Έιτς (Μαχερσάλα Αλί) και η κόρη του Ρουθ (Μαϊχάλα Χέρολντ) φτάνουν μέσα στη νύχτα και τους πληροφορούν για μία μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση ενώ αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι, το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι δικό τους.

Οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια επερχόμενη καταστροφή που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Με μουσική Μακ Κουέιλ, το «Leave the World Behind» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Έχουμε το τρέιλερ για το μεγάλο φινάλε του «The Crown»

H νέα ελληνική ταινία μυστηρίου που μπήκε στο Netflix - Όσα θέλεις να ξέρεις

Δεκέμβριος στο Netflix: Oι τίτλοι τέλους του The Crown, o Berlin του La Casa de Papel και το Maestro