ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Τρέιλερ για την ταινία καταστροφής με την Τζούλια Ρόμπερτς - Οι συμβουλές του Ομπάμα

Τζούλια Ρόμπερτς - Ίθαν Χοκ
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας
Netflix

Στη νέα ταινία καταστροφής του Netflix πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς και Ίθαν Χοκ - Οι συμβουλές και οι ιδέες του Μπαράκ Ομπάμα στο σενάριο.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το teaser τρέιλερ της ταινίας Leave The World Behind (Άσε τον Κόσμο Πίσω), με πρωταγωνιστές τους Τζούλια Ρόμπερτς, Ίθαν Χοκ, Κέβιν Μπέικον. Πρόκειται για το φιλμ που βρίσκει στη συμπαραγωγή την εταιρεία του ζεύγους Ομπάμα με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο μάλιστα να έχει βάλει ένα χέρι στο σενάριο, παρέχοντας ιδέες και συμβουλές στον σκηνοθέτη Σαμ Εσμάιλ.

Η νέα ταινία καταστροφής του Netflix ακολουθεί τις διακοπές μιας οικογένειας (Τζούλια Ρόμπερτς και Ίθαν Χοκ) που αναστατώνονται, όταν δύο άγνωστοι (Μαχερσάλα Αλί και Μαϊχάλα Χέρολντ) καταφθάνουν τη νύχτα αναζητώντας καταφύγιο από μια κυβερνοεπίθεση που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ρουμάαν Αλάμ που κυκλοφόρησε το 2020 και μάλιστα βρισκόταν στις προτάσεις βιβλίων του Μπαράκ Ομπάμα.

«Είχε πολλές σημειώσεις για τους χαρακτήρες και την συμπόνοια που θα νιώθαμε για αυτούς», είπε ο Εσμάιλ σε συνέντευξή του στο Vanity Fair. «Πρέπει να πω ότι είναι μεγάλος λάτρης του κινηματογράφου και δεν μοιραζόταν απλώς σημειώσεις για πράγματα που προέρχονταν από το παρελθόν του. Έδινε σημειώσεις ως θαυμαστής του βιβλίου και ήθελε να δει μια πραγματικά καλή ταινία», συμπλήρωσε.

Το Leave the World Behind θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 8 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Ο Μπαράκ Ομπάμα βοήθησε στο σενάριο για ταινία καταστροφής

Netflix με Mπέκαμ και Λουπέν - Οι νέες σειρές και ταινίες της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου

Netflix: Ψάχνει υπάλληλο στην Ελλάδα: Αναλυτικά ο μισθός, τα μπόνους και τα ταξίδια