ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H επόμενη ταινία Star Wars θα είναι με τον Mandalorian και τον Baby Yoda

Mandalorian και Baby Yoda
Mandalorian και Baby Yoda αποκτούν δική τους ταινία
Disney+

Τα τελευταία νέα από το σύμπαν του Star Wars. To The Mandalorian γίνεται ταινία και η σειρά Ahsoka επιστρέφει με δεύτερη σεζόν.

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους θαυμαστές του Star Wars, καθώς η LucasFilm χτύπησε διπλά ανακοινώνοντας ταινία The Manadalorian και δεύτερη σεζόν της σειράς Ahsoka.

Ο χαριτωμένος Baby Yoda είναι έτοιμος να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη (γεγονός που θεωρείται σίγουρο), σε μια νέα ταινία της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2024 και θα έχει τίτλο «The Mandalorian & Grogu». Tη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Τζον Φαβρό, δημιουργός της σειρά «The Mandalorian» του Disney+.

mandalorian movie


Η προοπτική να φέρεις τον Mandalorian και τον Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι τουλάχιστον συναρπαστική, σημειώνει ο Τζορτζ Λούκας και οι ενθουσιασμένοι φαν του Star Wars δεν έχουν παρά να συμφωνήσουν με το μεγάλο αφεντικό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με την πλοκή, το καστ ή τη χρονική περίοδο που θα τοποθετείται η ιστορία.

Εκτός από τα υπέροχα νέα της ταινίας The Mandalorian, η Lucas Film ανακοίνωσε επίσημα ότι ο δεύτερος κύκλος της Ahsoka είναι ήδη υπό ανάπτυξη και θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+.

Θυμίζουμε ότι το Mandalorian ανακηρύχθηκε ως η τηλεοπτική σειρά με τα περισσότερα «στριμαρίσματα» για το 2023, συνολικά σε όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες! Και για να το μεταφράσουμε σε απλά ελληνικά, η σειρά του Disney+ συγκέντρωσε τις περισσότερες προβολές πλατφόρμας streaming για το 2023, σύμφωνα με τα στοιχεία της Whip Media.

Διαβάστε επίσης

Άνταν Κάντο: Πέθανε στα 42 του ο ηθοποιός των «Narcos» και «X-Men»

Σινεμά: To «Poor Things» του Λάνθιμου στην κορυφή του ελληνικού box office

Mάθαμε την πιο δημοφιλή σειρά για το 2023 - Συγκέντρωσε τις περισσότερες προβολές