ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τομ Χανκς: Παραλίγο να παίξει σε ταινία «Star Wars» - Ο ρόλος και ο λόγος που δεν έγινε

Τομ Χανκς
Ο Τομ Χανκς, είναι φαν του Star Wars και δεν θα έλεγε «όχι» σε μια μελλοντική συμμετοχή του στο franchise
Suzanne Moore/PA Images via Getty Images

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τομ Χανκς σε πρόσφατη συνέντευξή του, εξηγώντας το λόγο που δεν έγινε τελικά αυτό το cameo στο Star Wars

Ο Τομ Χανκς παραλίγο να παίξει ως stormtrooper σε ταινία του Star Wars και συγκεκριμένα στο «Solo: A Star Wars Story» του 2018.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast του Josh Horowitz, «Happy Sad Confused». Καθώς είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του κόσμου, θα ήταν λογικό να βρεθεί σε ένα τόσο εμβληματικό franchise, όμως η εμφάνισή του δεν έγινε ποτέ.

Η ακύρωση του cameo του Τομ Χανκς αποτελεί έκπληξη, αν και μικρότερη από το γεγονός ότι κανείς δεν το γνώριζε μέχρι τώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το cameo δεν γυρίστηκε ποτέ, αλλά ακόμα κι αν είχε γίνει το πρόσωπο του Χανκς δεν θα εμφανιζόταν στην οθόνη, οπότε το πιθανότερο είναι να μην τον καταλάβαινε κανείς.

Το cameo δεν πραγματοποιήθηκε καθώς το πρόγραμμα του ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο εκείνη την εποχή και δεν υπήρχε χρόνος. Οπότε, δεν μιλάμε για κάποια αποτυχημένη οντισιόν ή κάτι τόσο δραματικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν πρέπει να πούμε ότι το cameo δεν είναι κάποιος σημαντικός ρόλος, ούτε στην προκειμένη περίπτωση θα άλλαζε δραστικά την ιστορία. Όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν θα έπαιζε τον Λουκ Σκαϊγουόκερ ή κάποιον σημαντικό χαρακτήρα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το «Solo» όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούσε η Εμίλια Κλαρκ και ο Γούντι Χάρλεσον, έλαβε ανάμικτες κριτικές και τελικά δεν πέτυχε τις προσδοκίες στο box office.

Cameo ως stormtrooper στο σύμπαν του Star Wars έχουν κάνει επίσης οι Ντάνιελ Κρεγκ, Έντ Σίραν, Στίβεν Κόλμπερτ, κ.ά. Μέχρι και οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι έχουν γυρίσει σκηνή ως stormtroopers που όμως έχει κοπεί στο μοντάζ.

Ο Χανκς ακούγεται ακόμα πολύ ενθουσιασμένος όταν μιλάει για αυτό, πέντε χρόνια μετά την παραλίγο συμμετοχή του και ως φαν του Star Wars Saga φαίνεται ιδιαίτερα πρόθυμος σε μια μελλοντική συμμετοχή.

Διαβάστε επίσης

Τoμ Χανκς: Όταν έκανε τον αχθοφόρο της Σερ - Η απίστευτη ιστορία από το παρελθόν

«Masters of the Air»: Το τρέιλερ για το αριστούργημα του Στίβεν Σπίλμπεργκ και του Τομ Χανκς

Τομ Χανκς: Πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης - «Δεν έχω καμία σχέση...»