ΚΟΣΜΟΣ

Τoμ Χανκς: Όταν έκανε τον αχθοφόρο της Σερ - Η απίστευτη ιστορία από το παρελθόν

O Toμ Χανκς
O Toμ Χανκς
ΑΡ

Ο Τομ Χανκς θυμάται ότι είχε εξυπηρετήσει τη Σερ όταν δούλευε ως αχθοφόρος σε ξενοδοχείο τη δεκαετία του '70

O γνωστός ηθοποιός Τομ Χανκς εμφανίστηκε στο «Graham Norton Show» μαζί με τη Σερ και τους συναδέλφους του ηθοποιούς Τζούλια Ρόμπερτς και Tιμοτέ Σαλαμέ και εντυπωσίασε το κοινό με μια ιστορία από τις ημέρες που δούλευε σε ένα ξενοδοχείο τη δεκαετία του 1970.

«Έχω δουλέψει για τη Σερ. Ήμουν υπάλληλος στο ξενοδοχείο Hilton του Όκλαντ», άρχισε, προκαλώντας ένα έκπληκτο «Όχι!» από την τραγουδίστρια του «If I Could Turn Back Time». «Ήσουν με έναν από τους ροκ-εν-ρολ συζύγους σου και είχαμε την τσάντα σου. Και μετά ήρθε η είδηση: "Γεια, πηγαίνετε αυτό μέχρι το δωμάτιο της Cher" και έτσι έκανα", συνέχισε ο Χανκς. "Χτύπησα την πόρτα και την άφησα κάτω και βγήκες και είπες, "Ναι, αυτό είναι. Ευχαριστώ, παιδί μου" Και αυτό ήταν».

«Έτσι έχω δουλέψει για τη Σερ», πρόσθεσε, υποθέτοντας ότι η σύντομη αλληλεπίδρασή τους έγινε κάποια στιγμή το 1975 ή το 1976. Εκείνη την εποχή, η Σερ ήταν σε μια πολυδιαφημισμένη σχέση με τον frontman των Allman Brothers Band, Γκρέγκ Όλμαν, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 1975.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των σταρ στο τοκ σόου, ο Χανκς επαίνεσε τη Σερ, η οποία παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ότι η ίδια δεν είναι «μεγάλος θαυμαστής της Σερ» και δεν της αρέσει να βλέπει τις δικές της ταινίες ή να ακούει τη δική της μουσική. «Χάνεις», της είπε ο Τομ Χανκς.

Ο Σαλαμέ 27 ετών, και η Ρόμπερτς, 56 ετών συμμετείχαν στην εκπομπή και μοιράστηκαν επίσης τις αγαπημένες τους ταινίες της Σερ- Moonstruck και Silkwood - προτρέποντας τον Χανκς να προτείνει μια ομαδική έξοδο στον κινηματογράφο. «Νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι στο σινεμά και να παρακολουθήσουμε τις ταινίες της Σερ αυτή τη στιγμή», είπε. «Ας έχουμε ένα Cher-a-thon!» δήλωσε με ενθουσιασμό η Ρόμπερτς.

Στα παρασκήνια, ο Χανκς, η Σερ και η Ρόμπερτς πόζαραν μαζί για μια σειρά διασκεδαστικών φωτογραφιών, σύμφωνα με ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στη σελίδα της στυλίστριας της Ρόμπερτς, Ελίζαμπεθ Στιούαρτ στο Instagram. Η εξιστόρηση του Χανκς για τη θητεία του ως «γκρουμ» βλέπει το φως αφότου δήλωσε πρόσφατα ότι θα αναλάμβανε δουλειά σέρβις φαγητού εάν αυτό του εξασφάλιζε μία θέση σε μελλοντική σεληνιακή αποστολή.

«Θα ήθελα να είμαι ο τύπος που θα είναι υπεύθυνος για το σερβίρισμα του φαγητού και για τα αστεία από και προς το φεγγάρι», είπε ο Χανκς στην Telegraph τον Σεπτέμβριο, ενώ προωθούσε τη νέα του έκθεση με τίτλο The Moonwalkers, στο Λονδίνο. «Αν υπήρχε χώρος, θα ήμουν ο τύπος που θα καθαρίζει, θα κάνει αστεία, θα λέει ιστορίες και θα διασκεδάζει τους πάντες».

«Είμαι ο άνθρωπός σας. Μάλλον θα κάνω εγγραφή τώρα!» συνέχισε. «Μπορεί να είναι καλή ιδέα, θα κάνω όλη τη δουλειά. Θα καθαρίζω την τουαλέτα. θα σερβίρω το φαγητό. θα διπλώνω ρούχα, θα φυλάω τον εξοπλισμό. Με αυτόν τον τρόπο οι άλλοι θα μπορούσαν να είναι ελεύθεροι να κάνουν άλλα πράγματα».