ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Nτάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για το «Knives Out 3» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Knives Out
O Nτάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του ντετέκτιβ Benoit Blanc
Netflix

Το Netflix ανάβει τις μηχανές για το Knives Out 3 με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει στο ρόλο του διάσημου πλέον ντετέκτιβ.

O Benoit Blanc επιστρέφει για να λύσει ακόμα μία -και συγκεκριμένα την τρίτη- υπόθεση.

Σύμφωνα με το Deadline, ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για το τρίτο Knives Out αργότερα μέσα στη χρονιά, με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά, στο ρόλο του δαιμόνιου ντετέκτιβ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τρίτο κεφάλαιο του franchise ωστόσο λέγεται ότι ο Τζόνσον δουλεύει εντατικά πάνω στο σενάριο.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία Knives Out κυκλοφόρησε στo Netflix το 2019 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ένα σίκουελ με τίτλο Glass Onion: A Knives Out Mystery, με γυρίσματα και στις Σπέτσες, ήρθε το 2022 αλλά θα μπορούσε να μην είχε έρθει και καθόλου, καθώς εμείς τουλάχιστον το βρήκαμε τόσο αδιάφορο που δεν βρήκαμε κάποιο λόγο ύπαρξης, πέρα από το λαμπερό του καστ.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι στη σειρά ταινιών που αποτελεί ένα φόρο τιμής στην Αγκάθα Κρίστι, έχουμε δει ηθοποιούς όπως οι: Kρίστοφερ Πλάμερ, Άνα ντε Άρμας, Τζέιλι Λι Κέρτις, Έντουαρντ Νόρτον, Κέιτ Χάντσον, Κρις Έβανς, Τόνι Κολέτ, κ.ά.

Τον Οκτώβριο, ο σκηνοθέτης μίλησε στο The Wrap για την πρόοδο που έχει γίνει μετά την λήξη της απεργίας της WGA, λέγοντας:

«Έρχεται. Προφανώς δεν μπορούσα να δουλέψω κατά τη διάρκεια της απεργίας, και τώρα που τελείωσε, βουτάω γεμάτος ορμή, και έτσι έρχεται. Έχω την υπόθεση, έχω το σκηνικό, έχω αυτό που θα είναι η ταινία στο μυαλό μου. Είναι απλώς θέμα να γράψω το καταραμένο πράγμα».

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καστ και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Knives Out 3.

Διαβάστε επίσης

Netflix: «Squid Game» και «Emily in Paris» έρχονται με νέες σεζόν το 2024

Wednesday: Μεγαλύτερη και πιο τρομακτική η 2η σεζόν της σειράς

Netflix: Πρώτη ματιά στο επικό ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο