ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Twitter: Ο Τζέιμς Μποντ του Ντάνιελ Κρεγκ είναι prequel του Knives Out

Ντάνιελ Κρεγκ Τζέιμς Μποντ
Benoit Blanc βγες από μέσα από τον Τζέιμς Μποντ, λέει το Twitter
Photo by Mike Marsland/Getty Images

To βίντεο από την τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ, No Time to Die με τον Ντάνιελ Κρεγκ, που έχει γίνει viral στο Twitter.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από το μάτι και το αυτί του Twitter. Εδώ και μερικές ώρες, μια σκηνή από την τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ, No Time to Die, έχει γίνει viral για λόγο που δεν φαντάζεστε.

Οι χρήστες του Twitter εντόπισαν μια σκηνή της ταινίας, στην οποία ο Ντάνιελ Κρεγκ ακούγεται ακριβώς όπως ο Benoit Blanc, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ που υποδύεται στις ταινίες Knives Out του Netflix.

Στην επίμαχη σκηνή, βλέπουμε και ακούμε τον Benoit Blanc να... έχει μπει μέσα στον Μποντ του Κρεγκ! Συγκεκριμένα, ο Μποντ μιλάει στον Ernst Stavro Blofeld του Κρίστοφ Βαλτς με τον τρόπο και τη νότια προφορά του ντετέκτιβ Benoit Blanc που βλέπουμε στις ταινίες του Ράιαν Τζόνσον.

Κατά την ταπεινή μας γνώμη, το Twitter έχει απόλυτο δίκιο. «Θεέ μου, οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι όλες απλώς πρίκουελ του Knives Out», έγραψε κάποιος κάτω από το κλιπ.

«Μπορείτε να πεις ότι είναι έτοιμος να αφήσει τον Bond και να επικεντρωθεί στον Blanc», σχολίασε άλλος χρήστης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αν και η νέα ταινία Knives Out, με τίτλο Glass Onion: A Knives Out Mystery γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Netflix, έχει καταφέρει να διχάσει κοινό και κριτικούς. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν απογοητευτεί από τη δεύτερη ταινία, την οποία θεωρούν βαρετή και άνευ λόγου και αιτίας ύπαρξης.

Θυμίζουμε ότι το Glass Onion: A Knives Out Mystery που είναι διαθέσιμο στο Netflix, έχει γυριστεί στην Ελλάδα, σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, με τη συμμετοχή πλήθος γνωστών ηθοποιών.

Την ίδια στιγμή, η αγωνία για τον επόμενο διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, κορυφώνεται, με τα ονόματα των «μνηστήρων» να δίνουν και να παίρνουν. Τελευταίο φαβορί εκτός από τον Χένρι Κάβιλ, θεωρείται ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, ενώ πρόσφατα ακούστηκε και το όνομα του «Άλφι» του «Emily in Paris», Λουσιέν Λαβίσκουντ.

Διαβάστε επίσης

Knives Out: Ο Ντάνιελ Κρεγκ μιλάει για τα γυρίσματα στην Ελλάδα

Netflix: Γνωρίστε τους υπόπτους στο νέο τρέιλερ για το σίκουελ του «Knives Out»

Netflix: To πρώτο τρέιλερ για το σίκουελ του «Knives Out» έχει άρωμα Ελλάδας