ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ - Reunion για τα δύο «Φιλαράκια»: «Έχουμε γνωριστεί;»

Η Τζένιφερ Άνιστον ξέχασε το «Φιλαράκι» της, Ντέιβιντ Σουίμερ
Η Τζένιφερ Άνιστον ξέχασε το «Φιλαράκι» της, Ντέιβιντ Σουίμερ
YouTube

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ συναντιούνται ξανά στην οθόνη για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ για το Super Bowl 2024

Τα «Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ συναντιούνται ξανά για το νέο διαφημιστικό της Uber Eats για το Super Bowl 2024, ενθουσιάζοντας τους φαν τους.

Το κόνσεπτ του διαφημιστικού σποτ θέλει να ξεχνάς οτιδήποτε άλλο, όταν κάνεις μια παραγγελία, έτσι η Άνιστον φαίνεται να έχει ξεχάσει τον επί 10 χρόνια συμπρωταγωνιστή τους στους «Friends», Ντέιβιντ Σουίμερ.

Όπως βλέπουμε στο σποτ, ο Σουίμερ την πλησιάζει με σκοπό να την αγκαλιάσει και να τη χαιρετήσει, ωστόσο εκείνη κάνει ένα βήμα πίσω καθώς φαίνεται να μην τον αναγνωρίζει. «Γνωριζόμαστε;» τον ρωτάει. «Για βοήθησέ με». «Δουλέψαμε μαζί για δέκα χρόνια» της λέει εκείνος. Τότε η Τζένιφερ προσποιείται ότι τον αναγνωρίζει (χωρίς να τον πείθει) και καθώς φεύγει μονολογεί: «Λες και θα μπορούσα να ξεχάσω δέκα χρόνια από τη ζωή μου».

Στο σποτ συμμετέχει και το ζεύγος Μπέκαμ, όπου ο Ντέιβιντ ρωτάει τη σύζυγό του για τις Spice Girls: «Θυμάσαι τότε που ήσουν μια pepper lady;», με εκείνη να του απαντάει: «Για τις cinnamon sisters λες;».

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο για το Super Bowl 2024:




Διαβάστε επίσης

Σκοτώθηκε μέλος του συνεργείου στο πλατό της σειράς «Wonder Man» της Marvel

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Όταν πέρασε την κόρη του από οντισιόν - Το τραγούδι που της έδωσε

Τέιλορ Σουίφτ: Μάθαμε τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ