ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Η ταινία «Eras Tour» θα κυκλοφορήσει νωρίτερα στο Disney+

Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ ετοιμάζεται και για το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο
AP

Η εκτεταμένη έκδοση θα περιλαμβάνει bonus πλάνα και τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ

Η ταινία της Τέιλορ Σουίφτ για την περιοδεία της «Eras Tour» έρχεται στο Disney+ νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε!

Συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη μουσική ταινία προσγειώνεται στην πλατφόρμα μία ημέρα νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί, όπερ σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμη στις 14 Μαρτίου (αντί για τις 15/03).

Το Dinsney+ αποκάλυψε επίσης ότι το Maroon, από το πρόσφατο άλμπουμ Midnights της Σουίφτ, είναι ένα από τα τέσσερα bonus ακουστικά κομμάτια που περιλαμβάνονται στην ταινία. Ακόμα θα περιλαμβάνει και μια εκτέλεση του Cardigan, η οποία είχε κοπεί από την έκδοση που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε σκηνοθεσία Σαμ Ρεντς, η ταινία Eras Tour κέρδισε περισσότερα από 260 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, καθιστώντας την ως την ταινία συναυλιών με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Γυρίστηκε κατά τη διάρκεια των τριών συναυλιών της Σουίφτ στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες.

Η ταινία κυκλοφόρησε σε VOD στα γενέθλια της ποπ σταρ στις 13 Δεκεμβρίου και περιλάμβανε μπόνους εκτελέσεις των Wildest Dreams, The Archer και Long Live.

«Η περιοδεία Eras ήταν ένα πραγματικό φαινόμενο που συνεχίζει να ενθουσιάζει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φέρουμε αυτή τη συναρπαστική συναυλία στο κοινό όπου κι αν βρίσκονται», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Η ποπ σταρ πρόκειται να κυκλοφορήσει το 11ο στούντιο άλμπουμ της The Tortured Poets Department στις 19 Απριλίου, μια ανακοίνωση που έκανε τον περασμένο μήνα από τη σκηνή των Γκράμι, παραλαμβάνοντας το βραβείο Καλύτερου Άλμπουμ για το Midnights.

Διαβάστε επίσης

Τέιλορ Σουίφτ: Αντικείμενο ακαδημαϊκής μελέτης η αλλαγή της προφοράς της

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Αριάνα Γκράντε έριξαν άκυρο στην ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ

Σάλος με τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ: Κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε παπαράτσι στο Σίδνεϊ - Βίντεο

Ασταμάτητη η Τέιλορ Σουίφτ: Στην κορυφή των παγκόσμιων πωλήσεων για 4η φορά