ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «You» - Πρώτη ματιά στην 5η και τελευταία σεζόν της σειράς

You
Ο περιβόητος stalker της μικρής οθόνης επιστρέφει με νέο look
Netflix

H πέμπτη σεζόν θα είναι η τελευταία για την επιτυχημένη σειρά You, του Netflix.

Tο Netflix ανακοίνωσε ότι η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς «You» ξεκίνησε επίσημα τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, μαζί με μερικές -αισθητές- αλλαγές στον χαρακτήρα του Joe Goldberg (Penn Badgle).

Το Netflix μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός ξυρισμένου Goldberg να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, εκεί δηλαδή από όπου ξεκίνησε η ιστορία του.

Όπως γνωρίζουμε η πέμπτη σεζόν θα βρεί τον Joe πίσω στη Νέα Υόρκη. Ο περιβόητος stalker της μικρής οθόνης εγκαταλείπει το Λονδίνο όπου βρέθηκε στον τέταρτο κύκλο υποδυόμενος τον καθηγητή κολεγίου Τζόναθαν Μουρ και επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα το 2018, για να κλείσει και επισήμως ο κύκλος.

Τα νέα επεισόδια θα μας παρουσιάσουν τη νέα μεγάλη οικογένεια του Joe, όπως είναι ο Griffin Matthews που θα υποδυθεί τον αδερφό της νέας συζύγου του Joe, Kate. Η Madeline Brewer πρωταγωνιστεί ως μια νεαρή γυναίκα που κάνει τον Joe να αναθεωρήσει για τη νέα του ζωή.

Παραδόξως, ενόψει της νέας σεζόν, η εκτελεστική παραγωγός Sera Gamble, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη σειρά. «Αποχωρώντας από τις καθημερινές σειρές για να επικεντρωθώ σε νέα πρότζεκτ, είμαι πολύ ευγνώμων στον συν-δημιουργό και ιδιοφυΐα Greg Berlanti, την Caroline Kepnes, τους φίλους μου στην Berlanti Productions και την Alloy Entertainment και τους σταθερούς μας συνεργάτες στη Warner Bros και στο Netflix», είπε. «Νιώθω τυχερή που δούλεψα με έναν καλλιτέχνη τόσο προικισμένο όσο ο Penn Badgely», συμπλήρωσε.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία σχετικά με την πέμπτη σεζόν, ούτε κάποια ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της στο Netflix.

Διαβάστε επίσης

Maestro: Κλείδωσε η ημερομηνία πρεμιέρας – Τι θα δούμε

«Kaos»: O Τζεφ Γκόλντμπλουμ είναι ο Δίας στη νέα σειρά του Netflix

O Μπαράκ Ομπάμα απέρριψε ρόλο σε νέα σειρά του Netflix