ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Άφησαν μωρό στο πάτωμα κατά τη διάρκεια της συναυλίας - Έξαλλοι οι φαν

H Τέιλορ Σουίφτ στη συναυλία της στη Γαλλία
H Τέιλορ Σουίφτ στη συναυλία της στη Γαλλία
AP

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι, ένα μωρό αφέθηκε... στη μοίρα του στο πάτωμα με κίνδυνο να ποδοπατηθεί από χιλιάδες κόσμου!

Γονείς πήραν το μωρό τους στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Παρίσι και το άφησαν στο πάτωμα, ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμο, με κίνδυνο να ποδοπατηθεί!

Τις τελευταίες ώρες, το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός χρήστη του Χ (πρώην Twitter) στην οποία φαίνεται ένα μικρό παιδί να κείτεται στο πάτωμα του La Défense Arena στο Παρίσι, όπου έδωσε συναυλία η Σουίφτ στις 10 Μαΐου. Πρόκειται για έναν από τους πρώτους σταθμούς του ευρωπαϊκούς σκέλους της περιοδείας Eras Tour της ποπ σταρ.

Όπως είναι λογικό, η φωτογραφία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στο διαδίκτυο καθώς έδειχνε το παιδί σε ένα χώρο ασφυκτικά γεμάτο και ανάμεσα σε δεκάδες πόδια, να είναι ξαπλωμένο στο έδαφος φορώντας ακουστικά.

Η σχετική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο X με τη λεζάντα: «Σήκωσε το μωρό σου από το πάτωμα και ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ».

Πηγή: MuchMusic

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν, φυσικά, ότι το βρέφος δεν ήταν ασφαλές και έσπευσαν να μοιραστούν την ανησυχία τους.

Μια άλλη ανάρτηση έδειχνε πόσο γεμάτος ήταν ο χώρος και τόνισε ότι δεν ήταν ασφαλές για το παιδί να βρίσκεται στο πάτωμα, που από τύχη δεν τραυματίστηκε και δεν ποδοπατήθηκε από το πλήθος που βρισκόταν γύρω του και διασκέδαζε εκστασιασμένο.

«WTF έχουν χάσει τα μυαλά τους! τρομερός γονέας», έγραφε χρήστης του Χ.

«Παρακαλώ μην φέρνετε μωρά σε συναυλίες. Τα αυτιά τους είναι πολύ ευαίσθητα και θα μπορούσε να επηρεάσει την ακοή τους», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Κυριολεκτικά χωρίς λόγια. Κράτα το στην αγκαλιά σου», έγραψε ένας άλλος.

Η viral φωτογραφία, που προκαλεί πραγματικό τρόμο, έκανε το La Défense Arena να απαντήσει στην ανησυχία του κόσμου.

Πηγή: X/@whatamind13 screenshot

Σύμφωνα με το Page Six, ένας εκπρόσωπος του χώρου προχώρησε σε εξηγήσεις μεταφέροντας την ευθύνη στους συνοδούς του παιδιού: «Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις πώλησης ορίζουν ότι όλοι οι ανήλικοι (χωρίς κανένα όριο ηλικίας) που έχουν εισιτήριο για μια συναυλία στην αρένα Paris La Défense, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες θεατές».

«Τα παιδιά κάτω των 18 ετών παραμένουν υπό την ευθύνη του νόμιμου κηδεμόνα τους, αυτή είναι η πολιτική του χώρου διεξαγωγής. Για τους θεατές με ένα μικρό παιδί στο πάτωμα, είχε προταθεί μια εναλλακτική πρόταση θέσεων, αλλά οι κάτοχοι των εισιτηρίων αρνήθηκαν», ξεκαθαρίζει η δήλωση.

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι συγγενής με την οικογένεια του μωρού έκανε την εξής ανάρτηση μετά από όλο αυτόν τον ντόρο: «Αυτό είναι το μωρό της ξαδέρφης μου. Ναι, είναι καλά. Ναι, είχε δικό του εισιτήριο».

«Όχι, συνήθως δεν τους λείπει τόσο η γονική κρίση. [Ήταν μια] Κακή στιγμή. Χαλαρώστε, ανησυχούν οι φαν του Floor Baby», συνέχισε σε ειρωνικό τόνο.

Ο ιστότοπος του Paris La Défense Arena αναφέρει για τα μικρά παιδιά: «Το Paris La Défense Arena δεν συνιστά τη μεταφορά παιδιών κάτω των τεσσάρων ετών, ακόμη και αν συνοδεύονται, ιδιαίτερα λόγω της μεγάλης έντασης της μουσικής. Ορισμένες εκδηλώσεις μπορεί να μην συνιστώνται ή να απαγορεύονται για παιδιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πληροφορίες θα προσδιορίζονται στις λεπτομέρειες της εκδήλωσης».

Διαβάστε επίσης

Δηλώσεις του Bono για Coldplay: «Δεν είναι ροκ συγκρότημα»

Πάτι Σμιθ: Η απάντηση στην Τέιλορ Σουίφτ και το «ευχαριστώ»

Τέιλορ Σουίφτ: «Σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο το νέο της άλμπουμ