ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Χέρι χέρι με τον Τράβις Κέλσι σε φιλανθρωπικό γκαλά - Το ξαφνικό δώρο που ανακοίνωσαν

Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ
ΑΡ

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι εμφανίστηκαν μαζί χέρι-χέρι σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λας Βέγκας

Ο Τράβις Κέλς και η διάσημη φίλη του Τέιλορ Σουίφτ απόλαυσαν ένα λαμπερό Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας, όπου φωτογραφήθηκαν χέρι χέρι για τους σκοπούς του Ιδρύματος Mahomies μέσα στο MGM Resorts την Κυριακή, ενώ βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα για άπορα παιδιά.

Ο αστέρας των Kansas City Chiefs έπεισε την αγαπημένη του ποπ σταρ -που ήταν εκθαμβωτική με ένα αστραφτερό φόρεμα- να δωρίσει τέσσερα εισιτήρια για την περιοδεία της στο στη live δημοπρασία του Harry Santa-Olalla. «Απλώς μίλησα με το άλλο μου μισό», είπε ο Τράβις στη σκηνή, αναφερόμενος στοργικά στον Τέιλορ. «Και μπορεί να έχουμε ένα άλλο αντικείμενο δημοπρασίας που δεν υπήρχε στο ταμείο - έχει ακούσει κανείς για το Eras Tour;

Ο Santa-Olalla αποκάλυψε ότι η εκδήλωση συγκέντρωσε «το απίστευτο ποσό των 80.000 δολαρίων» για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Patrick Mahomes, «που βελτιώνει τη ζωή παιδιών που χρειάζονται πόρους υγείας και ευεξίας».

Η Σουίφτ μοιράστηκε ένα τραπέζι με τη σύζυγο του Πάτρικ, Μπρίτανι και οι κυρίες έδειξαν να διασκεδάζουν καθώς ο 28χρονος αρχηγός των Kansas City Chiefs πέταξε μία μπάλα ποδοσφαίρου πάνω από τα κεφάλια του πλήθους. Ο Kέλσι έπιασε θριαμβευτικά τη μπάλα στην άλλη πλευρά της αίθουσας χορού και κάθε μπάλα με αυτόγραφο δημοπρατήθηκε αργότερα για 10 χιλιάδες δολάρια.

Το γκαλά περιλάμβανε επίσης μια παράσταση από έναν μίμο του Έλβις Πρίσλεϊ. Το 15 και το Ίδρυμα Mahomies φιλοξένησαν επίσης το Vegas Golf Classic στο πλαίσιο της γιορτής που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο, με χορηγία του Coors Light.

Ο Τράβις και η 14 φορές νικήτρια των βραβείων Grammy θα γιορτάσουν την επέτειο ενός έτους από τη σχέση τους τον Ιούλιο. Η Τέιλορ θα συνεχίσει την έκτη συναυλιακή της περιοδεία με έσοδα 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις 17 Μαΐου στο Sweden's Friends Arena στη Στοκχόλμη.