ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η νέα ταινία του George Clooney στις Νύχτες Πρεμιέρας

Η νέα ταινία του George Clooney στις Νύχτες Πρεμιέρας
Πρόκειται για το πολιτικό θρίλερ "Αι Ειδοί του Μαρτίου" με τον George Clooney σε ρόλο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη...

Το πολιτικό θρίλερ "Αι Ειδοί του Μαρτίου" με τον George Clooney σε ρόλο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή, στις 20:00, στον κινηματογράφο "Αττικόν" (Σταδίου).

Η ταινία θα πρβληθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x", οι οποίες επέστρεψαν δυναμικά στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας με μια επιλογή ταινιών που αγγίζουν σύγχρονα και επίκαιρα θέματα.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 25 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει 175 ταινίες (120 μεγάλου μήκους και 55 μικρού μήκους), ενώ δεν λείπουν και κάποιες επαναληπτικές προβολές ώστε να ικανοποιηθεί το σινεφίλ κοινό.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x ολοκληρώνονται την Κυριακή με την απονομή των βραβείων του διεθνούς διαγωνιστικού τμήματος και την προβολή της ταινίας "Α Separation" του Ιρανού Asgar Farradi που κέρδισε στο Φεστιβάλ Βερολίνου τη Χρυσή Άρκτο.

Και φέτος έχουν εκδοθεί κάρτες διαρκείας για το κοινό, που εξαντλήθηκαν σχεδόν αμέσως, ενώ τα εισιτήρια γενικής εισόδου έχουν διατηρήσει σταθερή την τιμή τους στα 6 ευρώ (4 ευρώ για τις πρωινές προβολές).