ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος! Καθηγήτρια άλγεβρας έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της σε παγκάκι

Σάλος! Καθηγήτρια άλγεβρας έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της σε παγκάκι

Η 23χρονη καθηγήτρια που θέλησε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις με ένα 16χρονο μαθητής της τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με αρκετά χρόνια φυλάκισης.

Το ειδύλλιο με τον 16χρονο ξεκίνησε όταν η ίδια έγραψε πάνω στην κόλλα του διαγωνίσματος του μαθητή το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στην εφαρμογή snapchat, προκειμένου να τα... πουν καλύτερα.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 23χρονη Alaina Ferguson, που εργαζόταν ως καθηγήτρια άλγεβρας στο λύκειο Plano Senior High School, παραιτήθηκε μόλις δύο μήνες μετά την πρόσληψή της, στο ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς, ωστόσο το σύντομο αυτό διάστημα ήταν αρκετό για να συνάψει δεσμό με τον ανήλικο μαθητή.

Η 23χρονη δεν δίστασε να στέλνει στον ανήλικο μαθητή γυμνές της φωτογραφίες και τολμηρά μηνύματα, στα οποία τον παρακινούσε να συναντηθούν!

Μετά από το φλογερό φλερτ μέσω snapchat, το ζευγάρι συναντήθηκε σε μια γειτονική πόλη, όπου σύμφωνα με το κατηγορητήριο έκαναν σεξ για πρώτη φορά στο παγκάκι ενός πάρκου. Έπειτα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις σε διάφορα μέρη... με την 23χρονη να φτάνει στο σημείο να φέρει τον μαθητή ακόμα και στο διαμέρισμα του αρραβωνιαστικού της, ενώ εκείνος έλειπε σε κυνηγετικό ταξίδι!

Η νεαρή καθηγήτρια, η οποίο αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση εν αναμονή της δίκης της, απαγορεύεται πλέον να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για οποιονδήποτε λόγο, ενώ αν βρεθεί ένοχη κινδυνεύει με αρκετά χρόνια φυλάκισης.

Σχετικές ειδήσεις