Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δεν φαντάζεστε πώς κάνει σεξ η γυναίκα με τους δύο κόλπους! (vids+pic)

Newsbomb

Με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση στα γεννητικά της όργανα ήρθε στον κόσμο μια Βρετανίδα, η οποία δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή εξαιτίας της.

Η Claire Wright ανακάλυψε πάντως πως έχει δύο κόλπους, δύο μήτρες και δύο τραχήλους, μια κατάσταση που ονομάζεται «uterus didelphys», μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων υπέφερε από έντονους πόνους στην κοιλιά.

Και αυτό γιατί οι γιατροί τούς είχαν συνδέσει με άλλη ασθένεια, όπως και τις συχνές αιμορραγίες στα γεννητικά όργανα. Συγκεκριμένα, έριχναν την ευθύνη στις χειρουργικές επεμβάσεις που είχε κάνει στην κοιλιακή της χώρα όταν γεννήθηκε, προκειμένου να τρώει και να αναπνέει κανονικά λόγω της «tracheo-oesohageal fistula», μιας άλλης κατάστασης στην οποία η τραχεία είναι συνδεδεμένη με τον οισοφάγο…

CLAIRE WRIGHT

«Αρκετές φορές μπήκα στον πειρασμό να πάρω ένα μαχαίρι, να το χώσω στην κοιλιά μου και να βγάλω έξω τα γεννητικά μου όργανα επειδή ο πόνος ήταν αβάσταχτος», εξομολογείται γλαφυρά η 34χρονη πλέον γυναίκα.

Η Claire προσπάθησε να μείνει έγκυος αφού παντρεύτηκε τον 32χρονο σύζυγό της Mark το 2006. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, αναγκάστηκε ωστόσο να ζητήσει τη συμβουλή ειδικού. Μια απλή μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι είχε δύο κόλπους…

«Από τα 12 μέχρι τα 16 μου είχα περάσει τόσα πολλά βάσανα και δεν ήξερα γιατί. Έμεινα έκπληκτη που δεν το γνώριζα τόσα χρόνια», συνεχίζει η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα πάντως με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), μία στις 3.000 γυναίκες παγκοσμίως αντιμετωπίζουν μια παρόμοια κατάσταση λόγω μη φυσιολογικής ανάπτυξης της μήτρας.

vagina

Η Claire δεν ήξερε ότι είχε δύο κόλπους καθώς το διάφραγμα μεταξύ των δύο τραχήλων ήταν τόσο παχύ που η αριστερή πλευρά του ανοίγματος είχε καλυφθεί πλήρως και… κανείς δεν ήξερε ότι ήταν εκεί. Οι γιατροί αναγκάστηκαν έτσι να αφαιρέσουν το διάφραγμα προκειμένου να δουν αν η αριστερή μήτρα ήταν λειτουργική.

Μετά από τέσσερις ώρες χειρουργείου απάλλαξαν από τον εφιάλτη τη Βρετανίδα, η οποία ωστόσο έπρεπε τώρα, μαζί με το σύζυγό της, να μάθουν πώς να κάνουν σεξ χρησιμοποιώντας τα… αριστερά γεννητικά της όργανα ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες να μείνει έγκυος!

«Μετά από αυτό το σεξ ήταν πολύ οδυνηρό, σαν να έχασα ξανά την παρθενιά μου. Αλλά έπρεπε να το κάνουμε γιατί θέλαμε τόσο πολύ ένα μωρό», εκμυστηρεύεται…

Και για να μην μείνετε με την απορία αν τα κατάφεραν, μπορεί να τους πήρε τρία ολόκληρα χρόνια, ωστόσο μετά από εκατοντάδες τεστ εγκυμοσύνης είδαν επιτέλους τις πολυπόθητες δύο γραμμές!

Η Wright δεν είναι η μόνη γυναίκα με δύο κόλπους που έστρεψε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς η 28χρονη Hazel Jones έχτισε ολόκληρη καριέρα με πορνό… προδιαγραφές πάνω στα δικά της «δίδυμα».

Hazel Jones

Υπάρχει βέβαια και η ακριβώς αντίθετη περίπτωση με τη γυναίκα χωρίς κόλπο!

Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε…