SEX

Αυτοί είναι οι 7 τρόποι για να κάνεις το σεξ ακόμα καλύτερο

Αυτοί είναι οι 7 τρόποι για να κάνεις το σεξ ακόμα καλύτερο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Pixabay

Όπως και να σου αρέσει το σεξ, είτε ρομαντικό είτε πιο πικάντικο, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για το καλύτερο τρόπο να έρθεις πιο κοντά με την σύντροφό σου.    

Κατά τη διάρκεια του σεξ, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο εγκέφαλός σου πλημμυρίζει το σώμα με ορμόνες και νευροχημικά όπως οξυτοκίνη η οποία είναι γνωστή ως «η ορμόνη του έρωτα» και υπάρχει καλός λόγος για αυτό. Μειώνει το στρες και αυξάνει σημαντικά το συναίσθημα της εμπιστοσύνης, της ασφάλειας, του δεσίματος και της αγάπης.

Η επαφή δέρμα με δέρμα προκαλεί την απελευθέρωση των ορμονών αυτών. Και αν εσύ θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω.

  1. Μίλα!

Σπάσε την σιωπή και ενίσχυσε τους δεσμούς με τη σύντροφό σου. Πες τι αισθάνεσαι, τι σου αρέσει και τι όχι. Δείξε ότι απολαμβάνεις. Δεν έχει σημασία αν θα το κάνεις με λέξεις ή βογγητά, αρκεί να το κάνεις για να καταλάβει και εκείνη ότι το βιώνεις.

  1. Πάρε βαθιές αναπνοές

Αυτό είναι ένα κοινό μυστικό του ταντρικού σεξ. Βαθιές αναπνοές και όσο το δυνατόν σε συγχρονισμό με την παρτενέρ σας. Θα έρθετε έτσι πολύ πιο κοντά, θα συντονιστείτε και ο ερωτισμός θα απογειωθεί.

  1. Αποσυνδέσου

Όχι από τη σύντροφό σου αλλά από το κινητό! Απέφυγε κάθε περισπασμό που μπορεί να σε αποσυντονίσει. Μπορεί να είναι το κινητό όπως είπαμε ή η τηλεόραση. Επικεντρώσου στη σύντροφό σου έχοντας εξασφαλίσει ότι τίποτε δεν θα σας διακόψει.

  1. Διώξε το κατοικίδιό σου

Τις υπόλοιπες ώρες κάνε ότι θες με το σκύλο ή την γάτα σου. Κατά την διάρκεια του σεξ, φρόντισε να μην είναι στον ίδιο χώρο μαζί σας.

  1. Το υπνοδωμάτιο δεν είναι γραφείο

Όπως θα αποσυνδεθείς από τους περισπασμούς πράξε το ίδιο με την δουλειά. Το υπνοδωμάτιο είναι για να κοιμάσαι και για να περνάς προσωπικές στιγμές. Ο υπολογιστής δεν έχει καμία δουλειά εδώ. Άσε που μπορεί να πάθει και ζημιά.

  1. Άνοιξε τα μάτια σου

Κοίτα την βαθιά στα μάτια. Συνδέσου μαζί της και απέφυγε και τις παρεξηγήσεις. Σκέψου: αν εκείνη έχει κλειστά τα μάτια καθ’ όλη τη διάρκεια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς; Επιπλέον η επιστήμη λέει ότι η οπτική επικοινωνία από κοντινή απόσταση επιδρά σε κέντρα του εγκεφάλου και επιφέρει ηρεμία.

  1. Γίνε ρομαντικός

Εξασφάλισε ότι έχετε χρόνο. Κάνε και μια προετοιμασία. Ασχολήσου με την σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα, χρειάζεται όμως η προσπάθεια να είναι εμφανής. Και εκείνη θα το καταλάβει και θα το εκτιμήσει. Προς όφελός σου.