ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Novibet σταθερά στο πλευρό του ελληνικού επιχειρηματικού & τεχνολογικού οικοσυστήματος

Η Novibet σταθερά στο πλευρό του ελληνικού επιχειρηματικού & τεχνολογικού οικοσυστήματος

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η νέα γενιά όλο και περισσότερο στρέφει το ενδιαφέρον της από νωρίς στην εξοικείωσή της με τις αναδυόμενες τεχνολογίες αιχμής επενδύοντας παράλληλα μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στη δικτύωσή τους με την αγορά εργασίας.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η νέα γενιά όλο και περισσότερο στρέφει το ενδιαφέρον της από νωρίς στην εξοικείωσή της με τις αναδυόμενες τεχνολογίες αιχμής επενδύοντας παράλληλα μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στη δικτύωσή τους με την αγορά εργασίας. Η απόκτηση δεξιοτήτων, συμπληρωματικών εκείνων που κατακτούν κατά την ακαδημαϊκή τους πορεία, αποτελεί πλέον κύρια προτεραιότητα. Με την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την ταχύτητα αφομίωσης των νέων τεχνολογιών να τίθενται στο επίκεντρο μεταξύ των ζητουμένων από τις σύγχρονες εταιρείες, οι νέοι σήμερα αντιλαμβάνονται από νωρίς ότι οι μέρες που η γνώση βρισκόταν αποκλειστικά εντός του πανεπιστημιακού περιβάλλοντος ανήκουν στο παρελθόν.

Το ελληνικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας έχει κάνει σημαντικά βήματα παρέχοντας πλέον στη νέα γενιά τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με στελέχη της αγοράς και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους γεφυρώντας το χάσμα μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Μέσα από ημέρες καριέρας, business days, και πρωτοβουλίες εταιρειών με ηγετική παρουσία στο χώρο της τεχνολογίας, νέες και νέοι μπορούν πλέον να διαμορφώσουν τη δική τους εικόνα για την κουλτούρα των σύγχρονων επιχειρήσεων αποκτώντας παράλληλα πολύτιμα εφόδια που αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Τέτοιες δράσεις δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα χωρίς τη στήριξη καινοτόμων οργανισμών όπως η Novibet. Με παρουσία σε 11 αγορές διεθνώς και περισσότερους από 900 εργαζομένους, η GameTech εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των εταιρειών-σταθερών αρωγών πρωτοβουλιών ενίσχυσης του οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας. Μάλιστα, εντός του έτους έχει δώσει το παρών στα μεγαλύτερα τεχνολογικά & επιχειρηματικά events, όπως το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, το The Upfront Initiative, το Devoxx Greece και το ThinkBiz.

Ως Χρυσός Χορηγός στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, το μεγαλύτερο θεσμό διασύνδεσης νέων ανθρώπων με την αγορά εργασίας, η Novibet με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των νέων στην επαγγελματική τους εξέλιξη παρείχε εξατομικευμένο career coaching, με παρουσία παράλληλα σε συζητήσεις πάνελ γύρω από θεματικές ενότητες Human Resources, Marketing και Technology.

Επίσης, κατά το τριήμερο 18-20 Απριλίου, περισσότεροι από 1000 σύνεδροι ανά ημέρα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της Novibet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του Devoxx Greece, του κορυφαίου συνεδρίου τεχνολογίας της χώρας. Οι συμμετέχοντες ανταλλάξαν απόψεις με στελέχη τεχνολογίας της εταιρείας εμβαθύνοντας στις δομές του τεχνολογικού τμήματος, που είναι και το δεύτερο πολυπληθέστερο της Novibet αριθμώντας περισσότερους από 200 ανθρώπους. Μάλιστα, κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, μέσα από ομιλία με κεντρικό μήνυμα «Our Journey to the Cloud», στελέχη της Novibet από το τεχνολογικό hub της Μάλτας μοιράστηκαν τις προκλήσεις που συνοδεύουν την υψηλή αναπτυξιακή τροχιά της εταιρείας, και τον κομβικό ρόλο της τεχνολογίας στην ομαλή μετάβαση στο cloud.

Τέλος, το διήμερο 26-27 Απριλίου η ομάδα της Novibet βρέθηκε στην Τεχνόπολή στο Γκάζι, όπου για ακόμη μια χρονιά ήταν στο πλευρό του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού οργανισμού επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Με τον μέσο όρο ηλικιάς των εργαζομένων να μην ξεπερνά τα 32 έτη, η Novibet είναι μεταξύ των οργανισμών που επενδύουν στους νέους δίνοντας τους χώρο να δημιουργήσουν και να παράξουν αξία εντός ενός διεθνούς περιβάλλοντος εργασίας όπου κανείς συναντά ανθρώπους από 18 διαφορετικές εθνικότητες.

Μάρθε περισσότερα για τις ευκαιρίες απασχόλησης στη Novibet στο: careers.novibet.com.