ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Logitech: Τρεις διακρίσεις στα βραβεία καινοτομίας CES 2014

Logitech: Τρεις διακρίσεις στα βραβεία καινοτομίας CES 2014

Βραβεύθηκαν τo πληκτρολόγιο Logitech Wireless All-in-One TK820, το Gaming Ποντίκι Logitech G602 Wireless και το Gaming Headset Περιφερειακού Ήχου Logitech G430.

Τρία προϊόντα της Logitech απέσπασαν φέτος τιμητική διάκριση στα γνωστά βραβεία καινοτομίας Σχεδιασμού και Κατασκευής της διεθνούς έκθεσης CES 2014 (Consumer Electronics Show, της μεγαλύτερης έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο).

Αυτή είναι η ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά που προϊόντα της Logitech κερδίζουν αντίστοιχες διακρίσεις. Φέτος, η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο πληκτρολόγιο Logitech Wireless All-in-One TK820, στο Gaming Ποντίκι Logitech G602 Wireless και στο Gaming Headset Περιφερειακού Ήχου LogitechG430.

Όπως σχολίασε και ο Bracken Darrell, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Logitech, «η εξέλιξη του προϊοντικού σχεδιασμού είναι σημείο αιχμής για την Logitech, οπότε μας τιμά ιδιαίτερα που η προσπάθειά μας στον τομέα αναγνωρίστηκε –για μια ακόμη χρονιά – από την Consumer Electronics Association.

Η διάκριση αυτή υποδεικνύει την μακρόχρονη παράδοση της Logitech στη δημιουργία προϊόντων που αγαπά το καταναλωτικό κοινό. Όσο για εμάς, είναι πάντα στόχος μας να παρουσιάζουμε νέα προϊόντα, τα οποία θα ξεπερνούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών, τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε σχεδίαση».