ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Γιατί αυτό το Καλοκαίρι ο Έλληνας θα «πριζώσει» τη φάση στο εξοχικό

Γιατί αυτό το Καλοκαίρι ο Έλληνας θα «πριζώσει» τη φάση στο εξοχικό

Ο Ιούλιος είναι εδώ και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Έλληνες ετοιμάζονται για τις ολιγοήμερες αποδράσεις τους από το κλεινόν άστυ.

Το πιο πιθανό είναι πως και αυτό το Καλοκαίρι, η πλειονότητα των πολιτών θα επιλέξει την Ελλάδα για παραθερισμό. Τουλάχιστον αυτή ήταν η τάση που επικράτησε το 2017 όσον αφορά στον τουρισμό στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.

Ανεξαρτήτως προορισμού, βέβαια, όλα δείχνουν ότι και φέτος οι Έλληνες θα προτιμήσουν το… εξοχικό. Είτε ανήκει στην οικογένεια είτε σε φίλους, φαίνεται πως θα μας «κερδίσει» και φέτος καθώς συνιστά μια λύση για κάθε πορτοφόλι. Το ζήτημα είναι πως οι διακοπές σε αυτό έχουν και κάποια μειονεκτήματα, ειδικότερα για εκείνους που θέλουν να… «πριζώσουν» τα πράγματα.

q1

Ίντερνετ χωρίς σταθερή γραμμή και στα πιο απομακρυσμένα σημεία

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ένα σπίτι το οποίο δεν κατοικείται συχνά είναι αρκετά, ενώ υπάρχει και ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να μη μας απασχολούσε πολύ τα περασμένα χρόνια, αλλά σήμερα αποτελεί ζητούμενο για τις διακοπές και τις μίνι εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου! Ο λόγος για τη σύνδεσή μας στο Διαδίκτυο!

Βλέπετε, τα περισσότερα εξοχικά δεν διαθέτουν σταθερή γραμμή. Ευτυχώς, όμως, η τεχνολογία σήμερα έχει εξελιχθεί σε βαθμό που μας έφερε μια λύση η οποία είναι γρήγορη, άμεση και οικονομική. Ο λόγος για το SimpleFi από τη WIND! Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία είναι διαθέσιμη στην χώρα μας και επιτρέπει στον καθένα να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο οπουδήποτε υπάρχει κάλυψη 4G δικτύου WIND. Δεν χρειάζεται να υπάρχει σταθερή γραμμή. Αρκεί μια πρίζα για να έχει ο ταξιδιώτης όσο Ίντερνετ χρειάζεται και στο εξοχικό.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε και στις διακοπές γρήγορο Ίντερνετ για να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική, να ανεβάζουμε τα καλοκαιρινά μας stories και να κάνουμε ατελείωτο gaming, streaming και uploading!

q2

Πράγματι, το νέο αυτό και πρωτοποριακό πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει, σε όποιον επιθυμεί, γρήγορο Ίντερνετ στο σπίτι του μέσα σε λίγες μόνο ώρες και μάλιστα, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας, χωρίς να απαιτείται σύνδεση σταθερής γραμμής, ούτε πάγιο! Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, όσον αφορά στο SimpleFi από τη WIND είναι γεγονός ότι ο καταναλωτής πληρώνει ανάλογα με τη χρήση που κάνει. Πρόκειται, δηλαδή, για μια άκρως οικονομική λύση, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια των διακοπών που όλοι μας έχουμε επιπλέον έξοδα -ακόμη και αν μένουμε στο εξοχικό!

Αν θέλετε, λοιπόν, να «πριζώσετε» και εσείς τη φάση στο εξοχικό αυτό το Καλοκαίρι, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πρίζα στο σπίτι και το SimpleFi!