ΖΩΔΙΑ

Πλανητικό σκηνικό: Εξυπνάδα και ελαφρότητα vs συντηρητισμού και σοβαρότητας

Πλανητικό σκηνικό: Εξυπνάδα και ελαφρότητα vs συντηρητισμού και σοβαρότητας

Η Σελήνη από τα ξημερώματα έχει περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας αέρα στις κινήσεις μας, διάθεση για συζητήσεις, βόλτες και ανάλαφρες καταστάσεις. Μάλιστα, η θετική της επιθυμία για έκφραση ιδεών και εφαρμογή ευρηματικών λύσεων ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό από την όψη που σχηματίζει ο Ερμής με τον ανοιχτόκαρδο και επεκτατικό Δία στο Λέοντα.

Όμως, η διήμερη παραμονή της Σελήνης στους Διδύμους ξεκινάει με εμπόδια, παγίδες και ασάφειες, λόγω των όψεων που σχηματίζει αρχικά με τον Κρόνο και κατόπιν με τον Ποσειδώνα. Έτσι, μέχρι το απόγευμα, από τη μία θα θέλουμε να επικοινωνήσουμε και να απολαύσουμε την ανάλαφρη πλευρά της ζωής και από την άλλη θα καιροφυλακτούν οι τρικλοποδιές και οι ασάφειες, που γυρεύουν να τις υπερπηδήσουμε.

Ευτυχώς που η εύστροφη φύση των Διδύμων, δεν «μασάει» από πρακτικά εμπόδια – απλώς δυσκολεύεται λίγο.

Το απαιτητικό και συντηρητικό ύφος της ημέρας συνεπικουρείται από τις όψεις του Ερμή και του Άρη στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που επιμένουν σε εξεύρεση σοβαρών λύσεων, βάζοντας μάλιστα βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο παλιών και μη αποδοτικών καταστάσεων και ζητώντας οργάνωση, ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη.

Η μισή μέρα λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, θα μας προκύψει λίγο «φρένο-γκάζι», αφού από τη μία θα θέλουμε να απολαμβάνουμε και να επικοινωνούμε, χωρίς να εμβαθύνουμε ιδιαίτερα στα πράγματα και από την άλλη, το αστρολογικό μενού θα κοσμούν η σταθερότητα, η αναζήτηση της σοβαρότητας και της ακρίβειας, καθώς και το ταρακούνημα των πεπαλαιωμένων δομών.

Από το απόγευμα και μετά, τα πράγματα στρώνουν προς το καλύτερο, αφού η Σελήνη ξεφεύγει από τις επιρροές που την εμπόδιζαν και της θόλωναν την κρίση και ετοιμάζεται να συναντήσει τους δύο ευεργέτες πλανήτες, Αφροδίτη και Δία. Η συνάντησή της με την Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει επιτέλους ανοιξιάτικη οπτική σε όλα γύρω μας, οι κινήσεις μας είναι πιο γρήγορες, εμπνεόμαστε λύσεις από το πουθενά και η επικοινωνιακή μας ικανότητα φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Και βέβαια, στη συνέχεια, το συγκλίνον εξάγωνο της Σελήνης με το Δία στον Λέοντα έρχεται να κλείσει αισιόδοξα τη μέρα μας και να μας πει «ρίξτο έξω», «η ζωή είναι ωραία» «τράβα μπρος και μη σε νοιάζει» και πολλά άλλα τέτοια, πάντα ευχάριστα.

Οι πλανητικές επιρροές της ημέρας επηρεάζουν διαφορετικά το κάθε ζώδιο. Ας δούμε πως:

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι μέχρι το απόγευμα θα έχουν πολλές συναισθηματικές εναλλαγές και δύσκολη επικοινωνία, ενώ η κρίση τους κινδυνεύει να θολώσει, αφού πολλά πράγματα ή θα περιέχουν ασάφειες ή δεν θα είναι όπως φαίνονται.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είναι μια χαρά, εκφράζονται, επικοινωνούν, λύνουν θέματα, λένε αυτό που θέλουν χωρίς αναστολές και κάνουν στοχευμένες κινήσεις.

Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, διακρίνονται από επιφυλακτική διάθεση αν και δέχονται πολλές προκλήσεις. Ενώ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, αποφεύγουν να λογοδοτήσουν σε κάποιους.

Άκουσε τι είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα για τις πλανητικές επιρροές της ημέρας σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!


https://soundcloud.com/astrology_gr/2142015a

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/4;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21/4 έως 23/4

Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 16 Απριλίου