ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Το κατεστραμμένο κορμί της Whitney Houston

Σοκ: Το κατεστραμμένο κορμί της Whitney Houston

Η τελική έκθεση του ιατροδικαστή, εκτός από την αιτία θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον, αποκάλυψε τη σοκαριστική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ταλαιπωρημένο από τις καταχρήσεις κορμί της τραγουδίστριας.

Η χρόνια χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και οι ξυλοδαρμοί από τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν σημάδεψαν στην κυριολεξία το σώμα της μαύρης ντίβας, που κάποτε επιδείκνυε την καλή φυσική της κατάσταση, αφού έκανε καριέρα μοντέλου.

Από την ιατροδικαστική έκθεση προκύπτει ότι τα τελευταία χρόνια η Γουίτνεϊ Χιούστον ζούσε με βαριές βλάβες σε καρδιά και συκώτι, με διάτρητη μύτη από την κοκαΐνη, φορώντας περούκα και έχοντας χάσει έντεκα δόντια, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Επίσης, εμφανή ήταν τα σημάδια από χειρουργικές τομές πλαστικών επεμβάσεων στην κοιλιά της, το στήθος και τους γοφούς. Μικρότερα σημάδια από παλιά τραύματα και κοψίματα ήταν διάσπαρτα σε όλο της το σώμα, πιθανώς από τους ξυλοδαρμούς που είχε υποστεί από τον Μπόμπι Μπράουν.

Σύμφωνα με την έκθεση, λόγω των ναρκωτικών είχε χάσει 11 δόντια μετά από διάβρωση των ούλων, στη μύτη της υπήρχε μια τρύπα, ενώ εντοπίστηκε και μια ακόμα παλιά «τρύπα» από βελόνα στο εσωτερικό του αριστερού της αγκώνα.

Όσον αφορά τις συνθήκες θανάτου της, το καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου. Εκτός από τα σοβαρά εγκαύματα που υπέστη το πρόσωπό της, τώρα έγινε γνωστό ότι κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη νεκροψία 9 διαφορετικά ήδη ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών βρέθηκαν στο αίμα της.

Τέλος, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα η Χιούστον προσπάθησε να αυτοκτονήσει μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της, στις τουαλέτες ενός κλαμπ. Η Χιούστον εθεάθη να φεύγει από το κλαμπ, ενώ αιμορραγούσε από διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια της. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άρχισε να κατακόβει τον εαυτό της, όταν είδε τον πρώην εραστή της Ray-J να μιλά με άλλες γυναίκες.

Διαβάστε επίσης:

Μαρτυρικός ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον