ΚΟΣΜΟΣ

12χρονος απείλησε με όπλο αλλοδαπό μετανάστη!

12χρονος απείλησε με όπλο αλλοδαπό μετανάστη!

Σοκ προκαλεί ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε κεντρικό καφέ της Νάπολης, όταν ένας 12χρονος απείλησε με πιστόλι αλλοδαπό, ο οποίος είχε πλησιάσει τους θαμώνες, ζητώντας ελεημοσύνη.

Ο αλλοδαπός, γνωστός στην περιοχή ως «Γουίλι», συνηθίζει να τραγουδά σε πολυσύχναστες περιοχές της ιταλικής πόλης ραπ κομμάτια, κρατώντας ψεύτικο μικρόφωνο και μιμούμενος τον 50Cent, για να κερδίσει κάποια χρήματα από τουρίστες και περαστικούς.

Η μουσική όμως προσπάθεια του Γουίλι διακόπηκε προ λίγων ημερών απότομα από τη βίαιη αντίδραση ενός ανήλικου Ναπολιτάνου.

Ο 12χρονος λοιπόν πλησίασε τον ερασιτέχνη ράπερ, σήκωσε το όπλο με πλαστικές σφαίρες που κρατούσε στην τσέπη του και στόχευσε στο πρόσωπό του από ελάχιστη απόσταση.

Τη σοκαριστική σκηνή παρακολουθούσαν, όπως μαρτυρά η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στις τοπικές εφημερίδες, χαμογελαστές και ανενόχλητες τρεις νεαρές που κάθονταν στον εξωτερικό χώρου του καφέ.

Ο 12χρονος, με ψυχραιμία που θα ταίριαζε σε μυημένο σε συμμορία νεαρό, πυροβόλησε τρεις φορές τον αλλοδαπό, ο οποίος, όπως αναφέρεται, έτρεξε μακριά, προσπαθώντας να ξεφύγει από τις σφαίρες του παιδιού.