ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Δολοφόνησε μια έγκυο και άφησε απειλητικό σημείωμα!

Σοκ: Δολοφόνησε μια έγκυο και άφησε απειλητικό σημείωμα!

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονες, μιας 38χρονης γυναίκας, μητέρας τεσσάρων παιδιών η οποία βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στο σπίτι της στο Μπρούκλιν μια ημέρα πριν παντρευτεί και ενώ διένυε τονόγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως αποδείχθηκε, η Vindalee Smith έπεσε θύμα δολοφονίας, ενώ δίπλα στο πτώμα της βρέθηκε ένα σημείωμα πίσω από το οποίο κρύβεται ένας serial killer.

Στο απειλητικό σημείωμα που άφησε ο δολοφόνος της εκφράζει την πρόθεσή του να σκοτώνει μια έγκυο κάθε μήνα!«Θα σκοτώνω μία έγκυο γυναίκα κάθε μήνα, αρχίζοντας από τώρα, μέχρι να απελευθερωθεί ο Λι Μπόιντ Μάλβο», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Λι Μπόιντ Μάλβο είναι ένας καταδικασμένος σε ισόβια άνδρας ο οποίος σκότωσε πριν από 10 χρόνια έξι ανθρώπους σε τρεις εβδομάδες στο Μέριλαντ. Αν και έχει ξεσπάσει πανικός και τρόμος στο Μπρούκλιν οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι το σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος είναι για να τους αποπροσανατολίσει από την αναζήτηση του πραγματικού δολοφόνου.

Σημειώνεται ότι στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και για αυτό το λόγο οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τις ανακρίσεις στο στενό οικογενειακό κύκλο της άτυχης γυναίκας, καθώς θεωρούν ότι ο δολοφόνος τη Smith ήταν κάποιος που ενδεχομένως την γνώριζε.

Πάντως, μέχρι στιγμής οι έρευνες οδήγησαν στην προσαγωγή του αρραβωνιαστικού της, Άντονι Τζάκμαν, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.