ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τον Mπαράκ Ομπάμα σε προσωπικές του στιγμές!(pics)

Δείτε τον Mπαράκ Ομπάμα σε προσωπικές του στιγμές!(pics)

Oι παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο σε στιγμές χαλάρωσης, μέσα από τον φακό του Pete Souza του φωτογράφο του Λευκού Οίκου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επιλέχθηκε ως πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time, σε μια φωτογραφία φαίνεται να κάνει πλάκα με ένα παιδί ενός υπαλλήλου του, το οποίο έχει ντυθεί Spiderman και τον έχει πιάσει στον... ιστό του.

Σε άλλες φωτογραφίες ο Ομπάμα, απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα με την σύζυγό του Μισέλ, παίζει με τη κόρη του με νεροπίστολα σε πισίνα σε κατασκήνωση στο Μέριλαντ.

Είναι γνωστό ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι αθλητικός τύπος και αυτό μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, σε μερικές από τις οποίες εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ, γκολφ αλλά και να ασκεί χρέη προπονητή στην ομάδα της κόρης του, Σάσα όταν οι δύο προπονητές δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σε έναν αγώνα.

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να είναι χαλαρός, στο ασανσέρ, βάζοντας την τελευταία πινελιά στην εμφάνισή του, χαμογελώντας στον καθρέφτη, ενώ σε άλλη φωτογραφία χορεύει με τη Μισέλ, μιλάει με την κόρη του Μάλια στις κούνιες έξω από τον Λευκό Οίκο, παρακολουθεί 3D ταινία, παίζει με τις κόρες του στα χιόνια, και εργάζεται στο γραφείο του υπό το άγρυπνο βλέμμα της Σάσα, η οποία έχει κρυφτεί πίσω από τον καναπέ!

Επίσης, σε μία από τις φωτογραφίες ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να τεντώνεται για να ξεπιαστεί σε ένα meeting στο Rose Garden, και να ψαρεύει με στενό του φίλο, πανηγυρίζοντας.