ΚΟΣΜΟΣ

Έπαθαν σοκ- Δείτε τι βρήκαν σε συσκευασία σαλάτας(pics)

Έπαθαν σοκ- Δείτε τι βρήκαν σε συσκευασία σαλάτας(pics)

Σοκ έπαθε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία, όταν είδε πως στη σαλάτα του, εκτός από τα απαραίτητα λαχανικά υπήρχε και ένα νεκρό πουλί!

Οι Τζέιμς και Γιάσμιν Γουότσον, ήταν οι «τυχεροί». Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά, που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην εταιρεία Tesco – η οποία είναι εμπλεκόμενη και στο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου που ολοένα και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πριν από 15 μήνες, ένα ίδιο ακριβώς περιστατικό είχε λάβει χώρα, όταν βρέθηκε και τότε νεκρό πουλί μέσα σε συσκευασία σαλάτας που είχε προμηθεύσει την αγορά.

Το ζευγάρι, επισκέφτηκε την αντιπροσωπεία της εταιρείας στην περιοχή τους, ώστε να διαμαρτυρηθούν και ο επικεφαλής του τομέα, αποφάσισε να τους χαρίσει μια δωροεπιταγή, αξίας 250 ευρώ για τα προϊόντα τους, ως ένδειξη μετάνοιας.

O καταναλωτής, ωστόσο δε θέλει να αφήσει το περιστατικό να περάσει στα «ψιλά γράμματα», δηλώνοντας: «Θέλω να μάθω πως βρέθηκε το πουλί εκεί μέσα. Είμαστε απόλυτα σοκαρισμένοι. Σταθήκαμε τουλάχιστον δύο λεπτά αποσβολωμένοι μπροστά στο συγκεκριμένο θέαμα χωρίς να μπορούμε να το πιστέψουμε!» δήλωσε στην Daily Mail.