ΚΟΣΜΟΣ

Εμαθε για το θάνατο του παιδιού της από το Facebook

Εμαθε για το θάνατο του παιδιού της από το Facebook

Μια μητέρα από το Clayton των ΗΠΑ έμαθε ότι το παιδί της ήταν νεκρό από το Facebook. H Anna Lamb-Creasey έψαχνε τον Ricky από τις 24 Ιανουαρίου.

H τραγική μάνα είχε χάσει τα ίχνη του γιού της για περίπου ένα μήνα και δεν μπόρεσε να βρει ούτε ένα ίχνος ζωής του. Τον είχε αναζητήσει παντού...

Η αστυνομία της είχε στείλει μήνυμα στο Facebook, με τον τίτλο «Other». Τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή του εκλιπόντα δεν γνώριζαν την ύπαρξη του «Other» καθώς νόμιζαν πως ήταν spam και δεν είχαν μπει στον κόπο να το ανοίξουν.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι έγιναν πολλές προσπάθειες να ενημερωθεί με «παραδοσιακούς τρόπους» η οικογένεια του 30χρονου Ricky Lamb για το θάνατό του. Όταν οι προσπάθειες αυτές απέτυχαν, η ενημέρωση έγινε με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Η Anna Lamb-Creasey από την πλευρά της είπε πως ο αποστολέας ήταν ο «Misty Hancock», ενώ η φωτογραφία του προφίλ του ήταν του Αμερικανού ράπερ TI...

Απαρηγόρητη για το χαμό του παιδιού της είπε: «Μπορούν να εντοπίσουν εγκληματίες και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εμένα; Είμαι στη δουλειά μου 13 ολόκληρα χρόνια. Θα μπορούσαν να με βρουν».

Ο άτυχος Ricky σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 24 Ιανουαρίου.